DARA BUBAMARA PRODAJE LAŽNU SKROMNOST: Pevačica reklamira fejk patike, ni trunke blama!

Autor:

Zabava

11.04.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara se inače na sva usta hvali kako na njoj sve "puno košta" i kako nosi sve same originale, pa je ovo šokiralo njene pratioce.

DARA BUBAMARA PRODAJE LAŽNU SKROMNOST: Pevačica reklamira fejk patike, ni trunke blama!

Foto: ATA Images/M.M.

Dara Bubamara

Osim što koristi Instagram da bi objavila fotošopirane fotke na kojima je neprepoznatljiva, pevačica Dara Bubamara rešila je da se okoristi o društvene mreže, pa je počela da zarađuje reklamirajući proizvod. Sve to ne bi bilo ništa čudno da folkerka nije ispromovisala profil koji prodaje fejk patike.

Foto: instagram//printskrin

 

Naime, Dara, koja se inače na sva usta hvali kako na njoj sve "puno košta" i kako nosi sve same originale, očigledno je rešila da učestvuje u prevari, a sve u dogovoru s osobama koje stoje iza profila "Jizi". Pevačica je fanovima i pratiocima, kojih je skoro 1,5 milion, preporučila da kupe patike koje je dizajnirao slavni američki reper i dizajner Kanje Vest. Ove patike, čije fotke je podelila Dara na Instagramu, svuda su rasprodate i od prošle godine se više ne proizvode jer je "Adidas" raskinuo saradnju s bivšim suprugom rijaliti-zvezde Kim Kardašijan.


- Vrh patike i dobre cene - napisala je Bubamara uz sliku profila koji prodaje lažnjake, a pevačica ih preporučuje.
Dobri poznavaoci brenda jizi (yeezy), o kojem pišemo, i na prvi pogled uočili su da je reč o lošoj kopiji jednog od najpopularnijih modela ove modne marke, a njihova cena preko ovog profila je dosta skuplja i od samog originala, te se može reći da je u pitanju čista prevara.
Nakon svega ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt s Darom, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.
Podsećamo, ovo nije prvi put da je Bubamara dovedena u vezu s fejk garderobom. Ona je tako pre nekoliko godina morala u Cirihu da plati kaznu od 5.000 franaka jer je nosila lažne luj viton kofere, pa je garderobu morala da prebaci u najlon kese pošto su joj lažni koferi odmah oduzeti.

Foto: Instagram.com/karleusastar, darabubamara_official

 


Dara se kao JK
igra u fotošopu

Dara je na Kopakabani pozirala u minijaturnom crnom bikiniju, međutim, s obzirom na to da smo se uverili da kuburi s kilogramima kada je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou", evidentno je da se pevačica malo zaigrala u famoznom fotošopu i oblikovala obline po svojoj želji. Da zlo bude veće, isti bikini ponela je i njena nekadašnja drugarica, a sada ljuta suparnica Jelena Karleuša, kojoj fotošop takođe nije stran.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading