POJAVIO SE SNIMAK VELJKA KUZMANČEVIĆA U VODENOJ AKCIJI SA PEVAČICOM: Svi čekaju reakciju Verice Rakočević!

Autor:

Zabava

18.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Kuzmančević našao se u zagrljaju pevačice!

POJAVIO SE SNIMAK VELJKA KUZMANČEVIĆA U VODENOJ AKCIJI SA PEVAČICOM: Svi čekaju reakciju Verice Rakočević!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića izvestan priča se po gradskim kuloraima od prvog dana zajedničkog života supružnika. Mnogima je neshvatljiva razlika u godinama između kreatorke i kompozitora zbog čega im stalno prognoziraju kraj.

Foto: ATA Images

 

 

Na sreću venčanog para, koji naredne godine obeležava desetu godišnjicu od venčanja, do razlaza još nije došlo, a hoće li supružnici sklad zadržati i nakon najnovijeg Veljkovog videa sa pevačicom u bazenu novo je pitanje koje javnost postavlja.

Kompozitor je, naime, se pratiocima na "Instagramu" podelio snimak brčkanja u bazenu sa  Leontionom Vukomanović. Zadovoljno se smeška dok ga ona drži u rukama i njiše. Oboma je osmeh na licu, a tu je i komentar:

 

 

Leontinin zagrljaj topliji od termalne vode - napisao je kantautor u okviru videa, zbog čega su čak i oni koji su verovali u njegovu i dizajnerkinu ljubav posumnjali da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića moguć.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
PAPRIKA

19.12.2022 10:37

TRAZI MLADJEG DECKA😝