"DUGO NISAM IMAO DEVOJKU, A KAMOLI ODNOSE" Vojaž otvoreno progovorio o emotivnom životu, pa spomenuo i kombinacije - ovo mu je najbitnije kod devojke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaža su spajali sa mnogim devojkama, ali istina je, kako kaže, mnogo drugačija.

"DUGO NISAM IMAO DEVOJKU, A KAMOLI ODNOSE" Vojaž otvoreno progovorio o emotivnom životu, pa spomenuo i kombinacije - ovo mu je najbitnije kod devojke!

Foto: Instagram.com

Vojaž

Mihajlo Veruović Vojaž, došao je na proslavu kod repera Stefana Cijovića Cvije, i tom prilikom je progovorio o predstojećem Novogodišnjem koncertu, ali je takođe otvorio dušu i o emotivnom životu.

S obzirom da će mladi umetnik Vojaž, za doček nove 2023. godine nastupiti na platou ispred Doma Narodne skupštine, on se osvrnuo na loše komentare povodom njegovog angažmana.

- Svako ima savoj ukus, postoji dosta žanrova u muzici. Danas su neki aktuleni, neki nisu. Mi kao mladi, predstavljamo nešto što je potpuno novo, nešto nesvakidašnje. Mislim da je potpuno fer i u redu da se i nama da šansa. Činjenica je da će tu biti jako lepa žurka, i da će biti dosta ljudi - istakao je reper za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vojaž nema devojku, a ni odnose

Vojaž je takođe, progovorio i o svom emotivnom životu, koji je u proteklom periodu, bio jedna od glavnih tema u javnosti.

- Nemam ni devojku, ni kombinaciju. Meni je dosta važnije da budem uspešan i da pravim što veće rekorde. Devojka koja me ne gleda kao Vojaža, mi je crvena zastava. Biram sa kim ću biti, meni može da se svidi neka prelepa manekenka, ali to je opet sviđanje nije zaljubljenost. Devojku nisam imao oko godinu ipo dana. Dugo nisam imao odnose - bio je iskren Vojaž.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Vojaž i Đina Džinović

Podsetimo, u proteklom periodu, odnos Đine, ćerke Harisa i Meline Džinović, i Mihajla Veruovića Vojaža, punio je medijske stupce. Kako se pisalo, njih dvoje su se upoznali preko Đininog bivšeg dečka, Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića, ali njihova romansa, bila je kratkog daha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading