EMINA JAHOVIĆ SA HIDŽABOM NA GLAVI: Pevačica ispoštovala običaje, pa iznenadila javnost - ovakvu je još nismo videli (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović posetila je Medinu, drugi najsvetiji grad u islamu.

EMINA JAHOVIĆ SA HIDŽABOM NA GLAVI: Pevačica ispoštovala običaje, pa iznenadila javnost - ovakvu je još nismo videli (FOTO)

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Emina Jahović nikada nije krila poreklo i uvek je naglašavala da potiče iz Novog Pazara i da je islamske veroispovesti, ali nije nikada javno poštovala verske običaje koji obavezuju žene da nose hidžab, nikab ili burku. Međutim, sada je sve iznenadila.

Emina je, naime, objavila fotografiju na kojoj se vidi da nosi hidžab, odnosno deo odeće kojim joj je pokrivena glava, ali ne i lice. Pevačica je očiglendo odlučila da ispoštuje ovaj običaj, a za to je imala i razlog.

Republika

Foto: instagram.com/yaemina

Emina Jahović sa hidžabom

Jahovićeva je, kako je otkrila u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, posetila Medinu, a kako su žene u ovom delu Saudijske Arabije uglavnom pokrivene, Emina je očigledno želela da ispoštuje običaje, te je stavila hidžab.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srba

16.12.2022 14:18

Ko je ova muslimajmunka