SERGEJ PAJIĆ POSTAO OTAC?! Priča se da je mladi pevač (19) dobio dete sa tiktokerkom, koja NIJE ZNALA da je trudna, njegova menadžerka otkrila ISTINU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koa bomba je u javnosti odjeknula vest da je Sergej Pajić postao otac, i to sa samo 19 godina.

SERGEJ PAJIĆ POSTAO OTAC?! Priča se da je mladi pevač (19) dobio dete sa tiktokerkom, koja NIJE ZNALA da je trudna, njegova menadžerka otkrila ISTINU!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Popularni mladi pevač Sergej Pajić (19) postao je otac, saznaju mediji. Naime, njegova devojka tiktokerka Sandra Dedijer porodila se sredinom novembra ove godine, u jednoj privatnoj bolnici, u koju je na pregled došla iz potpuno drugih razloga.

Kako piše Telegraf, Sergejeva devojka je prijateljima nakon porođaja ispričala da navodno nije znala da je trudna, te je pomislila da je bole bubrezi, a ispostavilo se da se u tom trenutku u stvari porađa. Pajić i Dedijerova su, po pisanju medija, dobili sina.

Ovim povodom, portal Republika je kontaktirala nekadašnju "Pinkovu zvezdicu", međutim, on je naš poziv odbijao. Nakon toga, pozvali smo i njegovu menadžerku Tamaru Marić, koja se kulturno javila i demantovala ova saznanja.

 

- Ne, nije tačno. Sergej nije postao otac, verovatno bi već organizovali neke trubače ili tako nešto, pozvali bi i vas, ali pošto nije, nekom drugom prilikom ćemo se družiti - istakla je Sergejova menadžerka.

Republika

Foto: ATA Images

Sergej Pajić ipak nije postao otac

Podsetimo, sredinom maja 2022. godine, u javnosti se pojavila informacija da su Sergej i Sandra u vezi. Pre nje, on je bio u vezi sa influenserkom Uki Q, koja je proteklih meseci u centru pažnje pošto je objavila da je njenu sestru pretukao emotivni partner sa kojim je dobila dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading