OŽENIO SE DARKO LAZIĆ! Folker u tajnosti izgovorio sudbonosno "da" sa devojkom Katarinom, majku NIJE ZVAO - evo šta kaže ona! Isplivali svi detalji ceremonije

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić stao je na ludi kamen sa devojkom Katarinom, koja je uspela da za kratko vreme osvoji njegovo srce.

OŽENIO SE DARKO LAZIĆ! Folker u tajnosti izgovorio sudbonosno "da" sa devojkom Katarinom, majku NIJE ZVAO - evo šta kaže ona! Isplivali svi detalji ceremonije

Foto: Peđa Kasić

Darko Lazić i devojka Katarina

Folk pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina navodno su se večali u tajnosti, a sada su isplivali i i svi detalji intimne ceremonije.

Naime, Darko i Katarina izgovorili su sudbonono "da" juče, 8. decembra, u opštini u Novom Sadu u prisustvu samo nekoliko ljudi. Folkeru je ovo drugi brak po redu, a prethodno je na ludi kamen stao sa koleginicom Anom Sević, iako je bio veren sa Marinom Gagić i na korak do venčanja.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Darko Lazić sa izabranicom Katarinom

Kako Blic saznaje, venčanju nije prisustvovala Darkova majka Branka, a kada je pozvana za komentar, rekla je samo da je čula za srećne vesti, ali da ne zna ništa o tome.

- Hvala, čula sam i ja, ali ne znam ništa, najbolje da pozovete Darka pa će vam on ispričati - rekla je Braka za pomenute medije.

Republika

Foto: printscreen

Darko Lazić i majka Branka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading