MOKRI I ZNOJAVI: Miloš Biković krio devojku kao zmija noge, a sada pokazao njeno pravo lice! Svi su primetili OVAJ detalj (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih neuspešnih veza, Miloš Biković se skrasio pored devojke, Ivane Malić, koja je uspeva da osvoji njegovo srce.

MOKRI I ZNOJAVI: Miloš Biković krio devojku kao zmija noge, a sada pokazao njeno pravo lice! Svi su primetili OVAJ detalj (FOTO)

Foto: Instagram

Popularni glumac Miloš Biković već izvestan period uživa u ljubavi sa izabranicom Ivanom Malić, manekenkom i diplomiranom pravnicom iz Crne Gore, a iako su u početku pokušavali da svoj odnos sakriju od znatiželjnih očiju javnosti, par sada neretko na društvenoj mreži Instagram objavi zajedničke fotografije.

Sudeći po objavama jednog od trenutno naših najtraženijih glumaca, on se nakon povratka iz Rusije potpuno posvetio svojoj lepoj devojci, a sada se na njegovom Instagram profilu našla i malo opuštenija fotografija.

Foto: Instagram.com

Miloš Biković sa devojkom Ivanom Malić

Naime, Biković je objavio selfi sa Malićevom iz teretane nakon odrađenog treninga, vidno znojavi, ali dobro raspoloženi, jer par nije skidao osmeh sa lica.

Ivana je otišla korak dalje, pa je kameri "bacila" i namig, a nema sumnje da par uživa u zajedničkim trenucima, te da je u njihovom odnosu cvetaju samo ruže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsetimo, iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu neozbiljnih veza, nedavno se u medijima pojavila informacija da Miloš Biković staje na "ludi kamen" sa devojkom Ivanom Malić, a prvi korak ka tome je početak zajedničkog života. 

Takođe, na jednoj od glumčevih objava, javnosti je zapao za oko njegov prsten na desnoj ruci, pa su mnogi pomislili da se Biković verio ili oženio svojom izabranicom.

Foto: instagram.com/bikovic

Miloš Biković sa prstenom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading