EVO KO JE ZAPRAVO DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Krije BURNU prošlost, polugole fotografije i noćni život krase mladu pravnicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Miloša Biković Ivana Malić trudi se da održi imidž mlade pravnice, ali njena prošlost je daleko od toga.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, instagram.com

Ivana Malić i Miloš Biković u vezi

 

Nedavno je na premijeri  filma ,,Južni vetar - Ubrzanje" glumac Miloš Biković prvi put javnosti predstavio njegovu novu devojku. U pitanju je već dobro poznata Ivana Malić, koja je uspela da osvoji Bikovićevo srce. Ona se na premijeri filma privukla najveću pažnju, a njenom odevnom kombinacijom oduzimala je dah. Bikovićeva crvena dama uspela je da privuče takođe i pažnju medija, pa smo odlučili da se pozabavimo malo njenom prošlošću.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković i Ivana Malić na premijeri

 

Ivana Malić dolazi iz Crne Gore, po zanimanju je pravnica, a ono što su svi primetili jeste da je nekolicinu fotografija obrisala sa Instagram profila, na kojima se hvalila da je u društvu njenog sadašnjeg dečka Bikovića. 

Republika

Foto: instagram.com

Miloš Biković i Ivana Malić

 

Bikovićeva nova devojka već uveliko pravi Instagram karijeru i to vrlo uspešno, pogotovu nakon što se saznalo da je Ivana sada ,,upecala" momka za kojim uzdišu mnoge devojke. Broj pratilaca skače iz minuta u minut, a ono što je svima promaklo jeste kakve je fotografije Malovićeva ranije objavljivala. 

Naime, fotografije koje je Ivana ranije objavljivala su vrlo slobodne, mnogi bi pomislili da njene objave imaju neku poruku, ali da li je to zapravo tako? Ivana je skoro ,,počistila" prošlost na Instagramu, pa je tako uspela da obriše fotografije na kojima jasno propagira alkoholizam, budući da je na mnogim fotografijama sa čašom nekog žestokog pića.

Republika

Foto: instagram.com

Ivana Malić, devojka Miloša Bikovića

 

Biković je u razgovoru za medije istakao kako kod nove devojke ceni učtivost, obrazovanje, kulturu, duhovnost, ali i inteligenciju, kao i prirodnu lepotu koju poseduje atraktivna Crnogorka. Kako bi održala imidž u medijima i javnosti ozbiljne i odgovorne devojke, Ivana je odlučila da obriše sve fotografije za koje je smatrala da može narušiti reputaciju, a na kojima možemo videti i da je u slobodnijem odevnom izdanju.

Međutim, znate već da se od interneta ne može pobeći i da on pamti sve. 

U nastavku u galeriji možete videti sve fotografije Bikovićeve devojke koje je obrisala sa Instagram naloga. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biljana

12.11.2021 15:29

Kada bira na kraju izabere Najgoru😅

Odgovori 18 10
Sanja

14.11.2021 17:51

Milose zlobnice i prodana duso skidaj se!