MARAŠ I BAĆA OTKRILI DETALJE SA SNIMANJA FILMA! Biković priznao šta mu teško pada, Radonjić izjavom ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

12.11.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrili su najteže trenutke sa snimanaj filma ''Južni vetar: ubrzanje'', pa dodali zbog čega su zapravo tako skladan glumački dvojac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Miloš Biković i Miodrag Radonjić o filmu ''Južni vetar 2''

Gosti Ognjena Amidžića bili su popularni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić koji su otkrili pojedine detalje sa snimanja filma ''Južni vetar: Ubrzanje'', te dodali i šta im je bilo najteže prilikom snimanja.

- Teško je to kad snimaš noću u vodi te akcione scene. Neke scene su ti teške fizički, neke emotivno - rekao Miloš Biković.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Miloš Biković o teškim trenucima sa snimanja filma

Jedan od omiljenih likova i oba dela filma i serije, jeste upravo lik Baće koji tumači Miodrag Radonjić, koji je šokirao brojne njegove fanove rekavši da mu najteže pada nadimak koji ima.

- Meni je najteže kad me ljudi zovu Baćo. Generalno sam uživao u snimanju filma, nisam imao teške trenutke. Više sam kao profesionalac razmišljao da ne preteram i da nađem meru u humoru. Biković mi je mnogo pomogao, jer neki humor ne može bez partnera. Mi se dogovorimo i to ispadne odlično - dodaje Miodrag Radonjić, dok Miloš Biković dodaje da Miodrag i on dobro funkcionišu još od studentskih dana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Miodrag Radonjić ne vole da ga zovu ''Baća''

- Mi dobro funkcionišemo, još od fakulteta. Dobro je kad imaš dramu i komediju, to onda funkcioniše kao neki mehanizam. Baća je u ovom ludilu došao do svog vrhunca humora i svaka mu čast - priča Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading