DRAGAN IMA POZAMAŠAN DOSIJE: Zemunac koji je divljao po ulicama počinio više od 60 krivičnih dela, pred njim je VIŠEGODIŠNJA robija!

Autor:

Hronika

12.11.2021

12:05

Dragan J. (26) iz Zemuna, vozač BMW, koga je juče jurila policija po Zemunu, dobro je poznat policiji, a u dosijeu ima više od 60 krivičnih dela!

Privatna arhiva

Dragan J.

Podsetimo, patrola policije u Zemunu u redovnoj kontroli pokušala je da zaustavi BMW juče na Batajničkom drumu. Međutim, vozač je dodao gas i počeo da beži. Tom prilikom kolima je krenuo da udari i policajca. Jurio je ka naselju Galenika, a u poteru su se tada uključile i dve pantorle Interventne jedinice i nekoliko policijskih patrola iz Batajnice.

- Dragan J. ima debeo dosije u policiji. Ima više od 60 krivičnih prijava, uglavnom za krađe, teške krađe, razbojništva i slična dela - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je za Draganom J. bila na snazi poternica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora:

- Nakon što je uhapšen njemu je urađen alko-test i testiran je na drogu. Test je ustanovio da je bio pod dejstvom amfetamina i kanabisa. On će odmah biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne, na koju je ranije osuđen.

Inače, prilikom filmske potere policajci su svojim vozilima pokušali da beguncu naprave blokadu, koju je on izbegao, ali su mu policajci pucali u gume i izbušili sve četiri.

- On je i tako nastavio da beži i vozi na felnama. U Ulici Isidora Stojanovića je zaustavljen i uhapšen - dodaje izvor.

Komentari (0)

Loading