GDE DA JOJ ODNESEM CVEĆE I ZAPALIM SVEĆU? Otac nestale Marijane Seifert izneo JEZIVE detalje nakon što je pronađeno telo u Savi!

Autor:

Zabava

25.10.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivo Kovačević želi da kampuje ispred policijske stanice, dok mu ne kažu gde je njegova ćerka.

GDE DA JOJ ODNESEM CVEĆE I ZAPALIM SVEĆU? Otac nestale Marijane Seifert izneo JEZIVE detalje nakon što je pronađeno telo u Savi!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Nakon što je juče u poslepodnevnim satima u Savi pronađeno beživotno telo ženske osobe, nakon čega se odmah posumnjalo da se radi o Marijani Seifert, Ivo Kovačević, otkrio je nove informacije. 

Naime, otac nestale Marijane oglasio se i poručio da porodica samo želi da se završi agonija koja predugo traje, s obzirom na to da o njegovoj ćerki nema ni traga ni glasa već šest meseci. Novih informacija nema, a telo se trenutno nalazi na Zavodu za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen identitet.

Ivo Kovačević otkrio je da je jutros zvao policijsku stanicu u Krugama, koja vodi slučaj i da su mu rekli da se rezultati čekaju. Međutim, kaže, zvali su ga pre toga iz policijske stanice u Heinzlovoj.

-Rekli su mi da to verovatno nije ona. Navodno je reč o ženi staroj 45 godina, a telo je oko mesec dana u vodi. Ne znam da li mi je to olakšanje ili nije - rekao je utučeni otac nestale Marijane za Dnevni.hr, koji se trenutno nalazi u Kninu, ali kaže da za nekoliko dana planira u Zagreb.

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert u "Velikom Bratu"

-Prošli put sam bio u apartmanu, celu penziju sam potrošio. Kampovaću pred stanicom, doći ću svojim autom ako treba. Želim da se javnost upozna i da vide ljudi. Ja ne kažem da policija na radi svoj posao, ne mogu to da tvrdim, ali mnoge su se kontradiktornosti pojavile. Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid?" - izjavio je Ivo Kovačević, čija supruga, Marijanina majka, više i ne izlazi iz kuće.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert u emisiji

-Idu Svi sveti. Gde ću staviti cveće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam gde ću odneti cveće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu da joj zapalim sveću? A ne smem zapaliti još jer ne znam što je bilo - govori.

Marijana Seifert, pobednica regionalnog Velikog Brata, nestala je 27. aprila 2022. godine. Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading