Rada Manojlović u isto vreme sa DVA MUŠKARCA? Pevačica priznala da ima NOVOG DEČKA, a evo šta joj je sa BIVŠIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojvloić šokirala izjavom!

Rada Manojlović u isto vreme sa DVA MUŠKARCA? Pevačica priznala da ima NOVOG DEČKA, a evo šta joj je sa BIVŠIM! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o honoraru za nastupe, ali i o svom emotivnom statusu. Poznato je da se dosta spekuliše o Radinom odnosu sa Milanom Stankovićem, ali i Harisom Berkovićem

Tokom jučerašnjeg dana mogli ste na našem portalu pročitati vest o prepiskama koje je objavila atraktivna plavuša sa Harisom

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Harid Berković u emisiji

 

- Zdravo, zdravo, nisam loše, samo bih malo više da spavam... Pevam svuda, na rođendanima, u diskotekama, na svadbama. Generalno, radim fiksno, fiksni mi je honorar. Nikad u životu nisam uzela dobar bakšiš. Desilo mi se jednom, al' šta je jednom... Ne lepe se pare za mene, neće me! Od tog jednog bakšiša mogao je da se kupi auto, i to nov automobil - kazala je Rada, a potom prokomentarisala ljubavni status:

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović i Haris Berković

 

- Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem. Ja ćutim, al' kad budem progovorila. Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka - dodala je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading