ZORAN ŠIJAN MU ZA JEDNU PESMU DAO PRAVO BOGATSTVO: Saša Matić je te noći dobio NAJVEĆI BAKŠIŠ, a ovaj trenutak NIKADA neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

28.08.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni folker podelio je sa javnošću anegdotu koju do sada niko nije znao.

ZORAN ŠIJAN MU ZA JEDNU PESMU DAO PRAVO BOGATSTVO: Saša Matić je te noći dobio NAJVEĆI BAKŠIŠ, a ovaj trenutak NIKADA neće zaboraviti!

Foto: ATA Images

Saša Matić

Pevač Saša Matić tokom gostovanja u jednoj emisiji prisetio se nastupa kada je za samo jednu pesmu uzeo najveći bakšiš u karijeri.

Naime, Matić je ispričao anegdotu kada je pevao "na uvce" pokojnom Zoranu Šijanu, koji je za posebnu muzičku želju izdvojio pozamašnu sumu novca.

Foto: ATA Images

Saša Matić

 

Kako je istakao, te noći je po specijalnom pozivu došao u jednak klub kako bi pokojnom Zoranu otpevao čuveni hit Šabana Šaulića "Dva galeba bela", ali ono što je usledilo nije očekivao.

- Svirao sam po klubovima u Beogradu, nisam imao album. Perica Ognjenović je išao iz Zvezde u Rusiju, ja mislim da igra i pravio je oproštajno veče. I zovu me tad iz „Kluba M“, i kažu mi da je tu pokojni Zoran Šijan i hoće da dođeš ti samo da mu otpevaš „Dva galeba bela“. Ovamo kod Perice sve već bilo završeno i rekoh ajde da idemo. Ja došao u „Klub M“ uzmem mikrofon i krećem - započeo je priču Matić, i nastavio:

 

Foto: Republika

Saša Matić

 

- I kako ja pevam on meni daje novčanicu, ja stavljam u džep, daje mi i drugu, ja i nju stavljam u džep. I kad sam završio odem sa drugom do toaleta i zamolim ga samo da mi proveri šta sam stavio to u džep, on vadi i kaže ’to su ti 2.000 maraka’ – ispričao je Matić u emisiji "Sceniranje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Penzioner

29.08.2022 10:50

A gde je zaradio te novce?