ŠAŠIĆ NA CREVARIJADI PEVA ZA SAMO 3.500 EVRA: Folker oborio sebi cenu

Autor:

Zabava

08.07.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Željko Šašić pevaće za nepunih 3.500 evra na tradicionalnoj manifestaciji Crevarijada u Ćupriji, koja je najavljena za 31. jul, navodi Turistička organizacija pomenute opštine. S obzirom na to da na ovakva i slična dešavanja pevači ne idu ispod 10.000 evra, pa čak i oni manje poznati, dok veće zvezde uzimaju između 50.000 i 100.000, nikome nije jasno zašto je Šašić toliko oborio cenu.

ŠAŠIĆ NA CREVARIJADI PEVA ZA SAMO 3.500 EVRA: Folker oborio sebi cenu

Foto: ATA Images

- Željko Šašić je i za Novu godinu pevao za 5.000 evra, dok njegove kolege bar tu noć gledaju da ućare i ugovore što veći honorar. On je rado prihvatio i ovu ponudu jer se posle korone uželeo publike i jedva čeka da peva na jednoj takvoj manifestaciji - priča izvor blizak folkeru i dodaje da je na istom ovom događaju pre pet godina nastupao i Miroslav Ilić.

- Slavuj iz Mrčajevaca je pevao na 10. jubilarnoj Crevarijadi i njegov nastup je plaćen sigurno mnogo više. On, kako sam čuo, uzima 10.000 i za neke manje događaje i privatne proslave, a za ovakve minimum 20.000 evra.

Poznato je da je Svetlana Ceca Ražnatović nastupala na roštiljijadi, a njeni honorari su svojevremeno dosezali i do 100.000 evra, kao jednoj od najvećih zvezda.

- Ceca za sve, pa i za ovakve vrste nastupa, drži najjaču cenu. Pevači poput Lukasa i Đanija nisu plaćeni ispod 50.000 evra. Mlade zvezde poput Aleksandre Mladenović, Slobe Radanovića, Aleksandre Prijović ili Darka Lazića angažuju za sumu koja se kreće između 20.000 i 40.000 - kaže izvor upućen u tematiku jer je u kontaktu sa menadžerima estradnih umetnika.

Inače, Crevarijada je manifestacija koja se već 13 godina zaredom održava poslednjeg vikenda u julu. Tokom manifestacije timovi iz Srbije se takmiče u spremanju crevaca na žaru, a proglašenje najuspešnijeg crevara uvek je praćeno koncertom nekog od eminentnih muzičkih izvođača narodne muzike, navodi se na sajtu Turističke organizacije opštine Ćuprija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading