Seka Aleksić LEŽALA u krevetu Jovanke Broz, sedela na TITOVOJ fotelji: Pevačica ne može da dođe sebi od ŠOKA, OVO NI U SNU nije očekivala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.06.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić snimala spot u "Plavom vozu"!

Seka Aleksić LEŽALA u krevetu Jovanke Broz, sedela na TITOVOJ fotelji: Pevačica ne može da dođe sebi od ŠOKA, OVO NI U SNU nije očekivala! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Seka Aleksić je nedavno izdala novi album, a pesma koja se posebno izdvojila "Luda glava" snimana je u Titovom "Plavom vozu", a koji je poseban utisak ostavio na pevačicu, koja je do te mere oduševljena, da priprema grupicu prijatelja da ih odvede da obiđu autentične prostorije u kojima su boravili Maršal i njegova supruga Jovanka Broz.

Miris starog nameštaja, escajg i pribor za jelo sa grbom, Titova i Jovankina soba i plavi vagoni - voz Josipa Broza Tita izgleda isto kao kada je njim putovao doživotni predsednik Jugoslavije.

Republika

Foto: ATA Images

Seka Aleksić

 

U njemu se prema našim saznanjima vozilo više od 60 stranih državnika i delegacija, a jedna od putnica takođe je bila  i britanska kraljica Elizabeta Druga, a sada pored toliko slavnih ličnosti se našla i Seka Aleksić:

- Što se tiče mog iskustva sa snimanja spota "Luda glava" mogu samo da kažem da sam očarana plavim vozom, da je prelepo iskustvo bilo ležati u krevetu Jovanke Broz, sedeti na fotelji na kojoj je ona sedela i šminkala se, na fotelji gde je Tito sedeo i brijao se, iskustvo je fenomenalno i mnogo sam srećna što sam ja baš imala tu priliku da snimim te kadrove tamo, pa je dodala:

 - Nadam se da ću u neko skorije vreme imati priliku ponovo da posetim plavi voz, nekako sam se organizovala sa društvom i ljudima bliskim meni, pošto kad su čuli priču koliko je sjajna i divna poželili da sve to vide i odu kao turisti, jednu grupicu prijatelja ću odvesti tamo kao turiste, a svim ljudia koji nisu imali priliku da posete plavi voz preporučujem da vide- ushićena je bila Seka impresijama.

Spot pogledajte u prilogu ispod:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading