JK napala Lukasa, nazvala ga NARKOMANOM, on je uništio: Pevač otkrio istinu o REPREZENTACIJI i njenim "druženjima"! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas oglasio se za portal Republika.rs i Jeleni Karleuši uputio reči upozorenja!

JK napala Lukasa, nazvala ga NARKOMANOM, on je uništio: Pevač otkrio istinu o REPREZENTACIJI i njenim "druženjima"! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, D.Kadić

Estradni sat Jelene Karleuše i Ace Lukasa se nastavlja! Nakon što se Lukas oglasio na Instagram profilu, Karleuša je brže bolje oplela po kolegi, o kom je nekad govorila samo reči hvale. 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša

 

- Nekada poznati ,,pevač" sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da peva! ali zna da s*re i piše gluposti i svađa se sa ženama! E, pa ja ipak malo bolje pevam i pišem i malo mi bolje radi mozak! Prema tome, ne s*rite narkomani svi vi tu na gomili i ostavite i Milicu Pavlović i njenu pesmu na miru! Ne ljutite me, jer mene en možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate! Kako vas, bre, nije sramota?? Matore budale! Lako je k*rčiti se nad slabijem, je l'?? - napisala je Jelena. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram Aca Lukas

 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Lukasom, te je on brutalnim rečima uzvratila Karleuši na ove uvrede.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

 

- Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve, isfrustriranim napadima dotične, nazovi gospođe! Ali ja razumem, reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze, čak četiri važne utakmice, pa je dotična očigledno bila uskračena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za ,,druženje"! Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P.S. - preporuka, reprezentacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih - izjavio je Lukas za Republika.rs. 

BONUS VIDEO.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
RAJKO LEGENDA

18.06.2022 14:53

Koji bre Lukas, umisljeni pevac Drekavac Smrkadzija