Jovana Jeremić PODNOSI TUŽBU protiv Ćertića: Voditeljka rešila da zapuši usta Urošu, a PRAVDU će potražiti na SUDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2022

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rešila je da se obračuna sa Urošem Ćertićem!

Jovana Jeremić PODNOSI TUŽBU protiv Ćertića: Voditeljka rešila da zapuši usta Urošu, a PRAVDU će potražiti na SUDU! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić odgovorila je kaskaderu Urošu Ćertiću na najnovije prozivke, koje se odnose na natpise o njenoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, što je ona prethodno demantovala.

 

 

Naime, Jovana je odlučila da presavije tabak, te kaskader može da očekuje tužbe koje mu voditeljka priprema zbog serije prozivki koje joj je u prethodnom periodu upućivao putem medija.

- Ne želim to da komentarišem i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobiće tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem - poručila je Jovana za Pink.rs.

 

 

- Mili poludeo na testosteronu i krzi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi. Mili je napaljen kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida - napisao je Uroš.

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Ćertić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ha Ha

13.05.2022 05:42

Ko o čemu, sponzoruša o poštenju!!!