Luna Đogani preživela PAKAO, danima prolazila kroz AGONIJU! Plakala sam, TEŠKO sam sve to podnela!

Autor:

Zabava

08.05.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani progovorila je o detaljima privatnog života.

Luna Đogani preživela PAKAO, danima prolazila kroz AGONIJU! Plakala sam, TEŠKO sam sve to podnela!

Foto: printscreen/pinktv

Luna Đogani bila je gost emisije ''Premijera-Vikend Specijal'' i tom prilikom progovorila o svom odnosu sa majkom Anabelom Atijas, majčinstvu i planovima u karijeri.

- Mia nas je sve promenila na bolje. Svakako da još uvek učim, ne možeš nikad da budeš spreman na to. Svaki dan je izazov, skoro je bila bolesna, prvi put sam prošla temperaturu i lekove. Plakala sam, gledam svoje dete koje nije u dobrom stanju. Jako sam to teško podnela. Mia je posebno dete, ulepšala mi je život. Svaki dan slatke muke. Uvek sam želala da budem mlada mama, ako da Bog uskoro i drugo dete, da završim to dok sam mlada. Kasnije da odem lepo u penziju - kaže Luna i otkriva da joj je želja da dobije dečala.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Luna Đogani o majčinstvu

- Volela bih da imam sina. Da bude na mene, ona je tatina. U mojoj porodici su sve žene, a ja bih volela sina, kao izazov, nešto novo - kaže ona i dodaje da joj od svega najteže padaju noći.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani o ćerki

- Nekad sam dosadna, kukam mnogo. Ali kažem, najteže mi pada to nespavanje. Slatke su muke, ali proći će.

Kako su se nedavno uselili u novi stan, Luna kaže da uživa u njemu, a da svoj devojački stan izdaje.

- Novi stan mi je savršen, porodični dom, uživamo u njemu i lepo je. Moj stan se izdaje uveliko. Odmah je u A bloku otišao, ljudi vole da žive tamo. Taj stan mi je super investicija. Hvala mojoj mami što ga je opremila, krvavo sam ga zaradila i red je da nečemu služi.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Luna Đogani o karijeri

Iako svi očekuju njen povratak na muzičku scenu, Luna otkriva da se ipak neće time baviti.

- Ja sam se oprobala u onome što volim, ali ne mogu da kažem da ću nastaviti da se bavim muzikom. Ne zbog drugih. Ne bih verovala kada bi mi neko rekao da može od toga toliko lepo da se zarađuje. Trenutno sam bazirana na Jutjubu, imam mnogo planova, ali ne bih da otkrivam. Svakako sam tu, ide mi super. Realno, ne vidim sebe u muzici, jesam za javni posao, ali nisam za muziku. Nisam ja pevačica. Svi mi kažu da treba da budem pred kamerama, da se slikam, meni to stoji, ali ne mora da bude muzika - priznaje Luna.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Didi

08.05.2022 20:41

Gotovanka traži pare od pratilaca.