Srce mi se SLOMILO od TUGE: Verica Šerifović RASTUŽILA javnost, ovaj IZNENADNI PREOKRET niko nije očekivao od pevačice!

Autor:

Zabava

10.04.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Verica Šerifović je rešila da otvori poslastičarnicu, a nije ni slutila koliko je ljudi "dotakla" sa svojim umećem.

Srce mi se SLOMILO od TUGE: Verica Šerifović RASTUŽILA javnost, ovaj IZNENADNI PREOKRET niko nije očekivao od pevačice!

Foto: ATA Images

Verica

Pevačica Verica Šerifović je rešila da se nakon uspešne muzičke karijere posveti i svom hobiju, pravljenju torti. Verica je otvorila poslastičarnicu u Beogradu, a posao joj je išao super, međutim ona je ovaj lokal zatvorila.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Šerifović, pevačica

Mnogi su ostali slomljenog srca nakon ovog pevačicinog poteza, međutim, malo ko je znao da je pevačica ovu poslastičarnicu samo preselila u Kragujevac. Portal Republika.rs je stupio u kontakt sa jednom stalnom mušterijom ove poslastičarnice, koja je bila i više nego voljna da priča.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Verica Šerifović, pevačica

- Dok sam živela na Novom Beogradu za svaku slavu, rođendan, Novu Godinu ili šta god sam išla u poslastičarnicu kod Verice Šerifovic, a kad sam videla da je zatvoren lokal jedan dan srce mi se slomilo - započela je Tamara, Veričina stalna mušterija, pa dodala:

Republika

Foto: Republika

Verica Šerifović, majka Marije Šerifović

- Čula sam da ima lokal i u Kragujevcu pa sam eto, igrom slučaja otišla tamo i reko pa ajde da svratim da okušam srecu. Ja na vrata, a prema meni trči beli pas. Ukopala sam se u mestu od straha. Iza njega trči ni manje ni više nego Verica sa sve keceljom. Zove kera, a mene smiruje sa rečima da on samo hoće da se mazi. To mi je bilo najlepše parče torte i čašica razgovora ikada. Žena je jako pristupačna, a ne nadobudna kao pojedine pevačice - priča Tamara i dodaje:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marija Šerifović, pevačica

- Otvoreno mi je rekla da nije mogla da spava u dve kuće, da izdržava dve kuće i da je njeno srce htelo u Kragujevac. Ona je em pevačica, em prava domaćica, a i majka za primer. Rado čuva Marinog kera pa tada ne zna ko je veća beba dal njen ili Marin. A kada joj dođe Mara svo svoje slobodno vreme provode baš tu u toj poslastičarnici. Kaže da ona lično pravi kolače, a znam i tajnu koju tortu Mara najviše voli - rekla je Tamara kroz smeh.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović i Verica Šerifović

- Kaže da vole da eksperimentišu sa slatkišima, ali ipak najlepše su im večeri uz kiflice sa džemom od kajsije. Kaže da je i Mara odlična kao poslastičar i da se nada da će kao što je krenula sa njom da peva tako da nastavi i sa poslastičarnicom. One se ne libe ni da zavrnu rukave da porade majstorske poslove po kući. Eto sada su renovirale i kuću koja je tu iznad. Čula sam posle da kada je Mara tu da se ori cela ulica od pesama koje pevaju dok spremaju - ispričala je Tamara za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading