Sara Jo ne izlazi iz kuće nakon Beovizije: Pevačicini prijatelji sve OTKRILI, a ovo je najviše POVREDILO!

Autor:

Zabava

09.03.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo ne izlazi iz kuće nakon osvojenog drugog mesta na takmičenju za Beoviziju.

Sara Jo ne izlazi iz kuće nakon Beovizije: Pevačicini prijatelji sve OTKRILI, a ovo je najviše POVREDILO!

Foto: Youtube.com Printscreen

Sara Jovanović je bila jedna od favorita u takmičenju za Evroviziju, a iako su mnogi predviđali njenu pobedu, ipak je Konstrakta zauzela prvo mesto sa svojom originalnošću.

Republika

Foto: Republika

Sara Jovanović Beovizija

Sara je sve vreme uoči takmičenja gostovala po emisijama i redovno je kačila slike na svoj Instagram nalog, a od kako je zauzela drugo mesto pevačica se totalno povukla sa društvenih mreža.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Sara Jovanović u emisiji "Amidži Šou"

- Baš juče sam je videla, vraćala se iz nabavke. Ništa nije bilo drugačije, sve isto, kao i pre ove gungule s tom Evrovizijom. Dobar dan - dobar dan, fina, nasmejana devojka, nisam primetila da je u depresiji. Što bi i bila, gledala sam na televiziji, stvarno je bila odlična - kaže Sarina komšinica.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Sara Jovanović u emisiji "Amidži Šou"

- Nije Sara ni u kakvoj depresiji, iako vidim da se po Tviteru piše to. Realno, jeste se razočarala, što je i normalno, jer zna koliko se trudila kada je ušla u ceo projekat i nikad nije ni krila da ima veliku želju da ode u Torino da predstavlja Srbiju... Ali, daleko od toga da je u nekoj depresiji, i glupo je što je prozivaju da je negodovala zbog Konstaktine pobede. Raduje se zbog nje i navija za nju, a i isto veče, posle finala, otišla je u klub, gde je slavila i provodila se do jutra - priča Sarin prijatelj koji je potom i otkrio sa kim pevačica provodi vreme:

Republika

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta, Beovizija

- Sa Žigom je, dečkom, sada odmaraju, posle svog onog haosa. U stanu je uglavnom, zajedno su, tu smo i mi, društvo, sa njima. Čujemo se svaki dan i družimo. Ne izlazi često iz kuće, ne kreće se sad ni među ljudima, jer joj je stvarno potreban odmor, imala je ludački tempo oko svega ovoga i non stop je bila tamo-vamo, nije se skidala sa TV-a - ispričao je njen prijatelj.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sara Jovanović, pevačica

Sarina bliska drugarica je otkrila da je pevačicu jako poredilo jer su svi mislili da je pala u depresiju jer nije pobedila i da je ogorčena zbog Konstrakte:

Republika

Foto: instagram.com/sarajoofficial

Sara Jovanović, pevačica

- Ono je ludilo, ima milion mimova, sada je i njoj sve to smešno, interno se sprdamo, ali iskreno u početku nije tako bilo. Ispalo je stvarno bezveze, kao da je ona pala u očaj jer nije pobedila i da je ogorčena zbog Konstrakte... Svašta. Stvarno nije tako. Jeste, razočarala se u trenutku i nije to mogla sa sakrije na licu, ona je iskrena, ali daleko od toga da je protiv nekog, baš naprotiv, ona je sa Konstraktom super. Eto, bilo je tih nekih hejtera, to ju je smorilo malo u početku, ali je stvarno presrećna, nemate pojma koliko joj je poruka podrške stiglo, i od običnih ljudi i od kolega. Baš su joj se tu svi našli. Sad se malo povukla, prija joj, non stop je sa Žigom, pune baterije pred te neke nove stvari koje će Sara uskoro da izbaci, ona što se toga tiče nikad ne miruje - ispričala je ona, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milica

11.03.2022 13:59

Ne verujem da je u depresiji. Nema razloga za tim,imala je odličnu pesmu koja je ostala u uhu,a o ukusima ne treba raspravljati. Ona je mlada i svesna sebe i potencijal. A da je umorna,sigurno jeste. Narod voli da "bruji,bruji,čaršija".

Vesna

16.03.2022 22:54

Konstrakta je kraljica, ostali ste naduvani snobovi