Kada se LEPA BRENA pojavila usledio je potpuni MUK: Nakon ovog iznenadnog postupka pevačice na predstavi, svi su ostali ŠOKIRANI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je uživala u društvu avojih drugarica na predstavi, a svi prisutni su zanemeli kad su je videli u prvom redu!

Kada se LEPA BRENA pojavila usledio je potpuni MUK: Nakon ovog iznenadnog postupka pevačice na predstavi, svi su ostali ŠOKIRANI! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena uživala je u društvu svojih drugarica na predstavi, u jednom beogradskom hotelu. Njoj su društvo pravile i njene prijateljice i koleginice,  pevačica Sanja Đorđević i Kata Tomović, kao i devojka koja je deo Brenine prateće muzičke grupe na nastupima.

Drugarice su prvo večerale u restoranu hotela u kome se predstava i održala. Prve su u salu ušle Sanja i još dve žene, a na kraju se pojavila i Brena, čiji je ulazak u salu izazvao oduševljenje prisutnih. One su sele u prvi red, a koliko im se predstava dopala svedoči i činjenica da su se sve vreme smejale i uživale u komičnim scenama koje su publici priredili glumci Jelisaveta Orašanin Teodosić, Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović i Milan Marić.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Lepa Brena zasenila sve izgledom na predstavi!

 

 

Brena i Sanja su nekoliko puta snimale delove predstave koji su im bili posebno zanimljivi, a koliko je pevačici prijalo žensko veče videlo se i po tome što su se pohvalile objavom na Instagramu uz široki osmeh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading