SAŠA POPOVIĆ POTVRDIO: Zvezde Granda ostaju bez SANJE KUŽET I BOSANCA, promena ŠOKIRALA gledaoce, odmah usledilo VAŽNO OBAVEŠTENJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović objasnio je gledaocima sve o promeni u ,,Zvezdama Granda".

SAŠA POPOVIĆ POTVRDIO: Zvezde Granda ostaju bez SANJE KUŽET I BOSANCA, promena ŠOKIRALA gledaoce, odmah usledilo VAŽNO OBAVEŠTENJE! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPRVA

U večerašnjoj emisiji šou programa "Zvezde Granda" u studiju su izostali član žirija Dragan Stojković Bosanac i voditeljka Sanja Kužet, a tim povodom oglasio se čelnik "Granda" Saša Popović.

Popović je objasnio da je Sanja Kužet izostala sa snimanja zbog bolesti, dok za Bosanca nije precizirao razloge, ali je naveo da je kompozitor bio sprečen da dođe.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Sanja Kužet

 

- Neće korona u tog baksuza - našalila se Viki Miljković na račun kolege iz žirija, kada je Saša objavio da Bosanac neće prisustvovati ovog puta.

Popović je zatim naveo da to dovodi do malih promena u načinu glasanja u večerašnjoj emisiji.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ , Youtube

Sanja Kužet i Saša Popović

 

- Pošto Bosanac nije tu, umesto njega ću večeras glasati ja, ja ću biti taj šesti glas - objasnio je Saša Popović, koji inače u takmičenju ima ulogu sudije.

Kada je nastupao prvi kandidat kome je Dragan Stojković Bosanac mentor, Saša Popović je kompozitora uključio putem video poziva.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragan Stojković Bosanac

 

- Bolja mi je slika odavde, pazite kako ćete da glasate, videćete kad vam dođem - "zapretio" je Bosanac kolegama iz žirija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading