Jeleni od batina pukli slezina i bubna opna

Autor:

Vesti

07.10.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marjanović (33), pevačica "Granda", za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran Marjanović (39), brutalno je pretučena pre nego što je dokrajčena sa devet udaraca po glavi. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, superveštačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživela torturu i da je umrla u najvećim mukama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Strašne činjenice o ubistvu pevačice

Lice nepovređeno

Prema rečima našeg izvora iz istrage, dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica "Granda" zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubna opna.

- Na osnovu novih analiza pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po telu, glavi, a najviše po stomaku. Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila brojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja - priča naš sagovornik.

Napadač udarao Jelenu pesnicama po glavi i stomaku, a ona se grčevito borila za život

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu.

- Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovređeno - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića posle zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim veštačenjem.

- Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom.

Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal - kaže naš izvor iz istrage.

Teško ubistvo

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene i otad je u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije. On je sve vreme tvrdio da je 2. aprila 2016. sa ćerkom Janom bio na nasipu u Borči nakon čega je njegova supruga otišla na trčanje, odakle se više nije vratila. Zoran je izjavio da je odmah krenuo u potragu za Jelenom, a pojedini svedoci su izjavili da su ga u to vreme videli na drugoj strani nasipa, što će najverovatnije oboriti njegovu odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading