IGUMAN PROTIV MEDIJA: Sava Janjić napao Srpski telegraf

Autor: Republika

Vesti

06.08.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iguman manastira Dečani Sava Janjić optužio je srpske medije, među kojima i Srpski telegraf, da šire paniku o situaciji na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Smetaju mu mediji: Iguman Sava Janjić

U seriji tvitova koje je objavio na svom zvaničnom nalogu, Janjić je otišao čak toliko daleko da je srpske medije označio kao "agenture" kojima je tobože cilj da šire glasine o dešanjima u južnoj srpskoj pokrajini.

- Naslovne strane srpskih medija o situaciji na Kosovu izgledaju kao da je rat već počeo. Ko ima interes da stvara paniku i povećava nestabilnost na Balkanu i sa kojim ciljem - naveo je u Tvitu Janjić uz fotografiju naslovnih strana dnevnih listova Srpski telegraf, Informer, Alo i Večernjih Novosti.

 

 

Konkretno, na naslovnoj strani Srpskog telegrafa o kojoj govori Janjić, kao glavna najava nalazi se priča o besramnoj provokaciji albanskog premijera Edija Rame i poslušnika iz njegove stranke koji su se u Beogradu, ispred Zida plača, slikali sa rukama prekrštenim u obliku orla, što je jasan simbol Velike Albanije.

I sad se postavlja pitanje, kako to Srpski telegraf širi paniku jasno osuđujući ovakvu besramnu provokaciju, i to usred srpske prestonice?

Da možda nije trebalo da ih pohvalimo?

I šta to konkretno smeta igumanu manastira Dečani i kako bi o ovom bizarnom gestu tačno trebalo pisati i izveštavati?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Maja

06.08.2018 18:16

Bog neka oprosti mojoj grešnoj duši, ali zar ne bi trebalo te Srbe tamo da okupi oko najvetlijeg, oko crkve pravoslavne, a ne da komentariše naslove u novinama.

Kaya

06.08.2018 18:18

Iguman Sava ako baš želi toliko da se bavi politikom treba da skine mantiju i da se kandiduje na izborima, isto kao što je to uradio muftija Zukorlić

Pjer

06.08.2018 19:24

Naravno da je počeo, još 1999. i još se nije završio !!!

momo

06.08.2018 20:03

Crkva neka radi svoj posao