ŠIPTAR MONSTRUM: TAČI PRETI DA ĆE DA POBIJE SVE SRBE KOJI KRENU NA KiM!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik lažne države Kosovo, bivši vođa terorističke OVK, ratni zločinac Hašim Tači zapretio je juče da će pobiti sve srpske vojnike koji krenu na KiM kako bi zaštitili Srbe od eventualnog novog šiptarskog napada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

Ohrabren divljačkom akcijom terorista u uniformama ROSU koji su "junački" tukli goloruki narod u Kosovskoj Mitrovici i oteli Marka Đurića, Tači je izgleda pomislio da je došlo vreme da može otvoreno da preti i Vojsci Srbije!

U televizijskoj emisiji "Život na Kosovu" Tači je u četvrtak uveče doslovce izjavio:

- Vučić je rekao da će uputiti vojsku na Kosovo. Vratio bi je nazad na pola puta do granice, kao i voz. Ne bi mu se živ vratio ni jedan jedini vojnik u Srbiju! Vučićeve pretnje ne ostavljaju utisak ni na koga, najmanje na mene. Nisu me uznemirile ni pretnje Vučića, baš kao što se nisam plašio ni pretnji Slobodana Miloševića- kazao je Tači i dodao da telefonski razgovori Vučića sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i liderom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom "najbolje govore o orijentaciji Srbije i Vučića", koga je uporedio sa severnokorejskim vođom Kim Džong Unom (!?).

Komentarišući najnovije Tačijeve pretnje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se Srbija ne sme obazirati na zapaljive izjave, već da mora čuvati svoj mir.

- Znam ja za njihove želje i namere, oni su jaki kao i njihovi sponzori sa Zapada, a mi smo mali i miroljubivi... Samo nek se oni sile i neka prete, a mi ćemo da čuvamo mir. Neka oni rade svoj posao, a mi ćemo svoj. Kada Haradinaj kaže da mu treba sever Kosova, ja ga razumem, time je potvrdio šta im je bila namera kada su hapsili Đurića, a to je upravo okupacija severa KiM - istakao je Vučić, dodajući da imamo malo saveznika kada je problem Kosova u pitanju, ali da smo sposobni da zaštitimo državne i nacionalne interese u južnoj pokrajini, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
KIKI

31.03.2018 16:07

On se jos usudjuje da preti?

delije1389

01.04.2018 04:45

@KIKI - Neko mu je to dozvolio.

Bogdan

31.03.2018 16:09

Ovaj teroristicki zlocinac treba da odgovara za ovakve pretnje, zapad bi trebao da ga obuzda jer predstavlja veliku pretnju za mir i stabilnost na Balkanu.

kontesanera

31.03.2018 16:10

Zločinac nikad ne može da postane čovek koji je spreman na kompromis.