TAČI NE PRESTAJE SA PROZIVKAMA: Uporedio Vučića sa Kim Džong Unom

Autor: Republika

Vesti

30.03.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića poslednjih dana liči na ponašanje lidera Severne Koreje Kim Džong Una.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Govoreći o vojnoj vežbi u blizini administrativne linije ka Kosovu i Metohiji, takozvani kosovski predsednik je rekao da se radi o "praznim pretnjama".

- Rekao je da će uputiti vojsku na Kosovo. Vratio bi je na pola puta, kao i voz. Ne bi mu se vratio ni jedan jedini vojnik u Srbiju - kazao je Tači u emisiji "Život na Kosovu".

Tači ocenjuje da telefonski razgovori predsednika Vučića sa predsednikom Rusije i Belorusijenajbolje govore o orijentaciji Srbije i predsednika Vučića.

- Vučićeve pretnje ne ostavljaju utisak ni na koga, najmanje na mene. Nisu me uznemirile ni pretnje Vučića, niti (Slobodana) Miloševića - kazao je Tači dodajući da je Kosovo suverena i nezavisna država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Miroslav

30.03.2018 09:22

Bravoooo za Tačija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Katarina

30.03.2018 09:39

Predsednik Vucic nikomenije pretio,jer on ne preti.A sve sto obeca to i ispuni.U nekim krajnjim granicama ako bude doslo do toga da moramo d odregujemo vojskom, pitanje je cija vojska bi se vratila, jer je nas spremna uvek.Ali mi o tom ne razmisljamo zato sto ne prizeljkujemo ratove.

poli

30.03.2018 09:46

Aleksandar Vucic je pokazao kolko je bolji , jaci politicar od Tacija

marko

30.03.2018 09:49

Taci zvani zmija ce uraditi sve da upropasti dijalog kako bi ostao neki faktor na Kosovu ... jer posle briselskog dijaloga sledi mu medjunardni sud pravde za zlocine na kosovu ...