VODA SE DOGLA ČAK 10 METARA UVIS! Kašika od bagera je zaustavila! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.03.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurnost građevinskih radnika i prolaznika u okolnim ulicama je bila ugrožena, dok je voda preplavila okolne ulice.

VODA SE DOGLA ČAK 10 METARA UVIS! Kašika od bagera je zaustavila! (VIDEO)

Foto: instagram.com/192_rs

U Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, radnici gradilišta suočili su se sa neočekivanim problemom kada je došlo do probijanja cevi i izlivanja velike količine vode. Situacija je postala još dramatičnija kada se voda uzdizala čak 10 metara uvis, poput pravog gejzira, pre nego što su radnici uspeli da je zaustave kašikom od bagera.

Nažalost, za sada se ne zna šta je tačno uzrokovalo ovaj incident, ostavljajući prostor za nagađanja i spekulacije. Sigurnost građevinskih radnika i prolaznika u okolnim ulicama je bila ugrožena, dok je voda preplavila okolne ulice, stvarajući haos i otežavajući normalno odvijanje saobraćaja.

Radnici gradilišta u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, kašikom od bagera zaustavili "gejzir" nakon što je probijena cev. Pre toga voda se dizala preko 10 metara u vis i na ulici je bila velika količina vode - piše na Instagram stranci 192.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji radnika, situacija je stavljena pod kontrolu. Kašika od bagera se pokazala kao nezvanični heroj, uspevajući da zaustavi gejzir vode i spreči dalje širenje haosa po gradilištu i okolnim ulicama.

Nadležni organi su odmah reagovali na ovaj incident, sprovodeći istragu kako bi utvrdili uzrok probijanja cevi i preduzeli mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti. Građani Novog Sada su ostali zatečeni ovim neočekivanim događajem, ali su bili zahvalni što nije bilo povređenih u ovoj nezgodi.

Ovaj incident nas podseća koliko je važno da se pridržavamo strogih mera bezbednosti na gradilištima i redovno održavamo infrastrukturu kako bismo izbegli ovakve nezgode. Nadamo se da će istraga otkriti uzrok ovog incidenta i da će se preduzeti koraci kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading