PRILIKA DA OBUČETE PLAVU UNIFORMU: U Prijepolju nedostaje 27 policijskih službenika

Autor:

Vesti

14.12.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije koji imaju više od 18, a manje od 24 godine.

PRILIKA DA OBUČETE PLAVU UNIFORMU: U Prijepolju nedostaje 27 policijskih službenika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo danas konkurs za prijem 27 policajaca pri Policijskoj upravi Prijepolje, od toga 15 graničnih, pet saobraćajnih i sedam policajaca.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije koji imaju više od 18, a manje od 24 godine, odnosno ne više od 27 godina starosti, ukoliko je reč o kandidatima koji su svršeni studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta.

- Budući policajci moraju imati prebivalište na teritoriji Policijske uprave Prijepolje, posedovati važeću vozačku dozvolu B kategorije, kao i da ne postoje bezbednosne smetnje za obavljanje tog posla - kažu za RINU u ovoj policijskoj upravi.

Prijave, sa neophodnom dokumentacijom, podnose se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata, a konkurs je otvoren do 29. decembra.

Prilikom podnošenja prijave, kandidati će se izjašnjavati za koje od ponuđenih radnih mesta konkurišu.

Sve neophodne informacije o konkursu objavljene su na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici ukupno 1100 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca, saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i graničnog policajca. Rok za predaju dokumenata je do 29.12.2023. godine.

Stručno osposobljavanje se vrši za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca (550 polaznika), saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda (300 polaznika), graničnog policajca (250 polaznika).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading