UMRO PRED ŠOKIRANIM POLICAJCIMA! Tragedija u Rumuniji! PROGUTAO PAKETIĆ SA DROGOM TOKOM RUTINSKE SAOBRAĆAJNE KONTROLE!

Autor:

Svet

13.12.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su pokušali da reanimiraju mladića, ali to im nije pošlo za rukom, kao ni hitnoj pomoći koja je uskoro pristigla.

UMRO PRED ŠOKIRANIM POLICAJCIMA! Tragedija u Rumuniji! PROGUTAO PAKETIĆ SA DROGOM TOKOM RUTINSKE SAOBRAĆAJNE KONTROLE!

Foto: Shutterstock

U toku rutinske kontrole saobraćaja, 31-godišnji muškarac u rumunskoj Slatini je preminuo nakon što je progutao paketić sa belom praškastom materijom, za koju se pretpostavlja da je droga.

Rumunska saobraćajna policija sinoć je u rutinskoj kontroli zaustavila vozilo u kojem je, osim vozača, bilo još pet putnika, što je protivno propisima.

Policajac je pritom primetio da jedan muškarac žvaće nešto što izgleda kao plastična kesica. Tražio mu je da to ispljune, a kada je to uradio, policajci su primetili ostatke bele supstance u kesici. Mladić je priznao da je unutra narkotik, a pronađen je kod njega i još jedan džoint.

Zatražili su da svi napuste vozilo, kojim je upravljao muškarac star 33 godine. Prilikom pretresa automobila nađeno je još prihoaktivnih supstanci, posle čega su policajci pozvali i pojačanje, kao i Hitnu pomoć, iz predostrožnosti.

Međutim, u jednom trenutku, pre dolaska lekara, mladiću koji je ispljunuo kesecu, iznenada je pozlilo i odmah je pao. Policajci su pokušali da ga reanimiraju, ali to im nije pošlo za rukom, kao ni hitnoj pomoći koja je uskoro pristigla. 

Telo mladića je odeneto na obdukciju, a vozač i ostali su završili u policijskoj stanici. 

- Prilikom pretresa kod jednog putnika, starog 22 godine, koji je iz opštine Slatina, pronađeno je više supstanci sa mogućim psihoaktivnim dejstvom, i to kesice sa biljnim materijalom i aluminijumska folija u kojoj se nalazi prah bele boje. Na lice mesta izašla je i Služba za borbu protiv organizovanog kriminala. Pretresom automobila pronađena su i tri džointa, dve smeđe pilule, kesa sa belom materijom i više paketića sa marihuanom - naveli su iz policije.

Bonus video







 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading