STEFANOVIĆ: Više javno tužilaštvo u saradnji sa MUP će preduzeti sve mere u cilju otkrivanja i procesuiranja lica koja su vršila nasilje tokom jučerašnjih okupljanja u Beogradu

Autor:

Vesti

18.09.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beoradu u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova će preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju otkrivanja i procesuiranja lica koja su preduzela akte nasilja tokom jučerašnjih okupljanja u Beogradu, poručuje je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

STEFANOVIĆ: Više javno tužilaštvo  u saradnji sa MUP će preduzeti sve mere u cilju otkrivanja i procesuiranja lica koja su vršila nasilje tokom jučerašnjih okupljanja u Beogradu

Foto: Više javno tužilaštvo

Predsednik UST Nenad Stefanović

​"Naročito ističem da će tužilaštvo sve raspoložive kapacitete usmeriti ka utvrđivanju svih relevantnih okolnosti napada na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova na Autokomandi, napada i pretnji koji su upućivani novinarima, kao i pojedinim učesnicima manifestacije 'Europrajd"', kaže Stefanović.

​Istovremeno pozdravlja krajnje profesionalno, savesno i odgovorno postupanje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su, kako ističe, još jednom pokazali sposobnost da održe javni red i mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading