MALTRETIRANJE SRBA JE NORMALNO!? Oglasila se Kosovska policija o upadu u Severnu Mitrovicu!

Autor: Republika

Vesti

25.03.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici ROSU su iz Prištine krenuli ka severu Kosova, a sada se oglasila i takozvana Kosovska policija.

MALTRETIRANJE SRBA JE NORMALNO!? Oglasila se Kosovska policija o upadu u Severnu Mitrovicu!

Foto: Tanjug/AP

Portparol takozvane Kosovske policije Beki Keljani izjavio je da su kretanja specijalnih jedinica uobičajena i da nisu vezana za bilo kakvu specifičnu aktivnost, prenosi Gazeta ekspres.

Pozivajući se na nekoliko tekstova i publikacija u raznim medijima, u vezi sa kretanjem specijalnih jedinica Kosovske policije, obaveštavamo vas da su kretanja policijskih jedinica uobičajena i da nisu vezana za neku posebnu aktivnost. Kosovska policija je transparentna i nastaviće da vas obaveštava kao i uvek o svojim obavezama i operativnim aktivnostima - rekao je Keljani, a prenosi Kosovo onlajn.

Ovo je samo još jedna u nizu skandaloznih i sramotnih poruka pripadnika takozvanih prištnskih vlasti, za koje je upad ROSU na Sever Mitrovice i maltretiranje srpskog življa potpuno normalna stvar.

Prištinski mediji preneli su da je kolona oklopnih vozila specijalne policije iz Prištine krenula ka Severnoj Mitrovici, gde je za danas najavljen protest Srba povodom zabrane glasanja na izborima 3. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vrs

25.03.2022 09:52

Na kraju ce morati doci do obracuna Srbije i gnjida a nato i zapad ako imaju mozg a bolje d anapuste teritoriju KIM-e..Vucicu sto vis e nauruzaj Srbiju,koliko god ti zelio d a izbjegnes rat na kraju c e morati ili odgovoriti vojno ili priznat ih jer zapadna stoka zna samo e jzik sile i gura ovakve gnjide u propast

arsa

25.03.2022 10:59

@vrs - Неће бити потребе за ратом на Косову јер неће бити никога ко би се супроставио српској војсци.НАТО се распада врло брзо а КФОР иде са Косова.Само мало стрпљења