"DANILO JE MALA GNJIDA, A ANGELINA MATORA KU*VETINA": Na Tviteru ponovo osvanule BOLESNE uvrede opozicije na račun Vučićeve porodice!

Autor:

Vesti

21.12.2020

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički neistomišljenici predsednika Srbije Aleksandra Vučića ponovo su na društvenim mrežama udarili na njegovu porodicu.

Foto: twitter.com/printscreen

Čovek kojeg prati preko hiljadu ljudi napisao je niz najprimitivnijih i najbolesnijih uvreda na račun cele predsednikove porodice.

Tako je predsednikov sin Danilo dobio epitet "male gnjide" koja "voli da se druži i slika sa kriminalcima", dok je Andrej nazvan "bezmudom secikesom koju štiti polubrat".

Anđelko Vučić je prošao malo "bolje" pa je okarekterisan kao "polupismena seljačina", a Angelina je autoru tvita posebno zasmetala pa ju je nazvao "matorom kurvetinom".

Novinar Fahri Musliu, kojeg su neki nazivali "biološkim ocem Aleksandra Vučića", označen je kao "šiptarsko komunističko govnište". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (155)

Loading
Nevena

21.12.2020 13:45

Nekim ljudima nista nije sveto. Kako ih nije sramota?!

Tanja

21.12.2020 15:58

@Nevena - Nemaju oni ni stida ni srama.

Sonja

22.12.2020 06:42

@Nevena - Ne znaju oni za sramotu.

sasa

22.12.2020 07:10

@Nevena - Ovo je strasno i za svaku osudu