Šapić: Čestitam SNS na ubedljivoj pobedi, ne zatvaram vrata za moguću koaliciju

Autor:

Vesti

21.06.2020

21:24 >> 21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šapić obratio se javnosti nakon završenih parlamentarnih izbora i tom prilikom istakao "da ne zatvara vrata ni pred kime" kada je u pitanju moguća koalicija sa pobednikom ovih izbora, SNS-om.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Aleksandar Šapić

On je tokom govora istakao da je ova kampanja iskorištena da se predstavi njegova politička opcija.

- Jedan projekat koji je započeo pre jako mnogo godina na gradu, posle dosta rada, i polako godinama, postao je popularna politika na republičkom nivou - rekao je Šapić.

Tokom svog obraćanja Šapić je iskoristio priliku i da čestita SNS-u na odličnom rezultatu i ubedljivoj pobedi, kao i svim učesnicima koji su se takmičili u izbornoj utakmici.

Govoreći o budućnosti političke scene u Srbiji Šapić je rekao:

- Očekujem od SNS-a da nastavi svoje ponašanje kao što se ponašala i do sada. Verovatno će biti i pitanje koalicije. Ja neću zatvarati svoja vrata ni pred kime. Ali, od naše politike nećemo odustajati

- O mogućim koalicijama sada ne želim da govorim. SNS ima apsolutnu većinu i može da radi šta želi, ali ukoliko bude želeo da razgovara, ja sam spreman za razgovore - rekao je Šapić.

Tokom svog obraćanja, lider SPAS je istakao da je njegova politika bila ta koja je privukla birače, a ne "pristojnost i kultura" kao što su o tome govorili neki analitičari.

- Pristojnost i kultura se podrazumevaju - kratko je zaključio Šapić.

Zaključujući svoje obraćanje, Šapić je rekao da očekuje da će nakon ovih izbora Srbija ući u jednu novu eru političke kulture i dodao da mu je žao što su građani Beograda u malom broju izašli na izbore, jer bi sa većom izlaznošću SPAS imao bolji rezultat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading