"ČOVEK JE SA SVIM SVETSKIM LIDERIMA PRIJATELJ" Momirović oštro osudio napad opozicionih medija na predsednika Vučića

Autor:

Vesti

14.04.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momirović je osudio tekst kao sramotan pokušaj političkog terora u predizbornoj kampanji, ističući da su tekstovi poput ovog još jedan u nizu zlokobnih napada na najvažnije institucije države.

"ČOVEK JE SA SVIM SVETSKIM LIDERIMA PRIJATELJ" Momirović oštro osudio napad opozicionih medija na predsednika Vučića

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Tomislav Momirović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oštro je reagovao na nedavni tekst objavljen na portalu Nova.rs koji nosi naslov "Pred strancima pezi, kleči, klanja se, ljubi skute, a u Srbiji glumi šerifa“: Upoznajte dva lica Aleksandra Vučića". Momirović je istakao da je Aleksandar Vučić čovek koji je i u Parizu i u Pekingu primljen uz najviše državne počasti, kao i da je sa svim svetskim liderima prijatelj. U svom istupu, Momirović je naglasio da je Vučić uvek tu za svoj narod i da ime Srbije uz njega se čita sa gromoglasnim poštovanjem.

- Čovek koji je i u Parizu i u Pekingu primljen uz najviše državne počasti. Čovek koji je sa svim svetskim liderima prijatelj. Uvek i na svakom mestu tu za svoj narod. Uz Aleksandra Vučića ime Srbije se čita sa gromoglasnim poštovanjem.

Momirović je osudio tekst kao sramotan pokušaj političkog terora u predizbornoj kampanji, ističući da su tekstovi poput ovog još jedan u nizu zlokobnih napada na najvažnije institucije države. On je posebno istakao da su takvi tekstovi organizovani od strane dva Dragana - Đilasa i Šolaka, te ih je označio kao politički teroristički čin.


Momirović je istakao svoju čvrstu podršku Aleksandru Vučiću, naglašavajući njegovu ulogu kao lidera koji se bori za interese Srbije i njenog naroda. Takođe, Momirović je istakao da su napadi na Vučića zapravo napadi na državu Srbiju i njen suverenitet, te da je važno da se takvi pokušaji političkog diskreditovanja osujete.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ajde

14.04.2024 23:08

Idi se leci BOLESNIKU PRIMITIVNI LJIGAVi !! Privatizovali ste SRBIJU zato se borite za nju!! Ne znam se ko je veci olos lopovski od VAS dvojice!!

jasta

15.04.2024 11:44

Zasto ti njegovi prijatelji pritiskaju i napadaju Srbiju i srbski narod ????????????/