"NE DIRAJ MI KOKICE"! Vučić i Dodik zajedno gledali utakmicu u Pambukovici, a zbog ovoga se predsednik Srbije našalio! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić i Dodik posetili su danas Pambukovicu.

"NE DIRAJ MI KOKICE"! Vučić i Dodik zajedno gledali utakmicu u Pambukovici, a zbog ovoga se predsednik Srbije našalio! (FOTO)

Foto: instagram

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj zajedno sa Miloradom Dodikom prati meč lokalnog fudbalskog kluba iz Pambukovice, uz šaljivi komentar.

- Nadam se skorom druženju u nekom od sela u Republici Srpskoj! Hvala @mdodik.official na poseti! - napisano je u opisu fotografije na zvaničnom Instagram profilu predsednika Vučića, dok je preko njegove i Dodikove slike napisano "Ne diraj mi kokice!". 

 

Dubravka Bošković, [3/10/2024 1:14 PM]

Republika je sa predsednicima Srbije i Republike Srpske bila na licu mesta, o ćemu smo izveštvali iz minuta u minut.

Podsećamo, predsednik Srbije danas je bio u Pambukovici, mestu nadomak Uba, gde je razgovarao sa meštanima i obratio im se, obećavši nova ulaganja u izgradnju puteva.

Pre svega svima hvala, meštani Pambukovice! Došao sam ovde, ne prvi put, treći put, ali jedan smo put uradili, a dva nismo kako valja! Hvala domaćini što ste se setili, ono što moramo da uradimo je put ka Ubu, 12 km. I meni je auto odskočio kao da je na trapolini. Drugio deo od Valjeva, Šapca, prema Koceljevi, to će biti više para, 250 miliona - istakao je Vučić.

- Za 7 dana kreće izgradnja puta ka Ubu - istakao je predsednik.

Predsednik Vučić je podsetio da je njegova lista tu dobila 81 odsto glasova.

- Ljudima se podrazumeva da se napravi put. Da li je normalno da se čeka decenijama? Da je normalno, uradili bi svi svaki put. Imamo mnogo Pambukovica u Srbiji. Suština je da moramo da imamo jaku državu, a ljudi se toga sete kada prođe vreme. Sve čekamo da nam država nešto završi, a kad ne završi, neretko i psujemo državu. Nije to jednostavno i lako. Tražićemo nekoliko milijardi da ulažimo u puteve, ne samo u auto-puteve, već i lokalne puteve, to je važno svakom seljaku - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Miloš

10.03.2024 13:35

Dve osobe koje štite interese Srpskog roda. Još jedan dokaz da brinu o svima je odlazak u ovo selo

Ena

10.03.2024 13:46

Vučić je jedini predsednik koji ide među narod, pa čak i gleda utakmice soskih klubova. Zato ga narod i voli.

Sofija

10.03.2024 13:56

Malo sale nije na odmet! Samo tako nastavite!

Ana

10.03.2024 14:01

Bolje bi Dodiku bilo da prestane da jede kokice inače će pući.