"NEKAD SE RADILO ZA 20.000, SADA ZA 80.000 DINARA!" S nestrpljenjem se očekuje Vučićev dolazak u Pambukovicu: Nijedan predsednik nam nije došao od 1941. godine!

Autor:

Vesti

10.03.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Pambukovice oduševljeni su dolaskom predsednika u njihovo mesto.

"NEKAD SE RADILO ZA 20.000, SADA ZA 80.000 DINARA!" S nestrpljenjem se očekuje Vučićev dolazak u Pambukovicu: Nijedan predsednik nam nije došao od 1941. godine!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas selo Pambukovica, gde će razgovarati sa meštanima. Susretu sa meštanima prisustvovaće i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Celo selo okupilo se danas da dočeka predsednika Vučića, a mi smo razgovarali sa meštanima o tome koliko su zadovoljni onim što je za selo i okolna mesta urađeno.

Da vam kažem, od 1941. nijedan predsednik nije došao na ovu teritoriju, ovaj dan ćemo obeležiti svake godine, jer je Vučić jedini došao! Dosao je prethodno 2015. godine kad je otvorio za Novake put, kao premijer. Putevi su dostupniji, renovirane su bolnice i zgrade, on je zahtevao radove - kazao je za Republiku jedan meštanin.

Putevi su se promenili! Ja sam Ukrajinka i 10 godina sam ovde, ja sam zaista zadovoljna - dodala je meštanka.

Porasle plate 4 puta!

Svi meštani sa kojim smo razgovarali sa nestrpljenjem očekuju dolazak predsednika, za koga i sami kažu da je najvažnija politička ličnost u zemlji.

- Mnogo se promenilo, i putevi i bolnice i škole i sve. Mogu da kazem da nijedan predsednik nije tako uradio kao što je on uradio. On je u svakoj priči, što je nama bitno! Treba pustiti čoveka da radi, non stop razmisljam da li on spava uopšte koliko je posvećen nama. Nek mu da Bog zdravlja, da mu niko ne dira porodicu! On se bori i za one koji su protiv njega, ne samo za sebe, takvi smo ti mi Srbi! - istakala je jedna stanovnica.

Međutim, zadovoljni su i platama, za koje kažu da su porasle i za nekoliko puta.

- Nekada se radilo za 20.000 a sada imaju 80.000 hiljada. Čula sam juče da pekar ovde ima 160.000, što je zaista super. Ne razumem kako Đilas želi da bude predsednik, kada ga narod ne zeli - zaključuje sredovečna meštanka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Bubi

10.03.2024 11:09

Građani su zadovoljni kvalitetom života i politikom koju Vučić vodi zato se okupljaju u velikom broju da iskažu poštovanje!

Zlatko

10.03.2024 11:10

Plate su vece i redovne ,posla ima poslodavci uplacuju redovno doprinosi za sve ovo je zaslužan Vučić koji je uveo red u ekonomiji

Mirko

10.03.2024 11:13

Izgovor opozicije za ovo je da su se pored plata povecale i cene, medjutim plate su se povecale 4 puta a cene samo 1.5 - 2 puta, sto nam govori da gradjani Republike Srbije nikada do sad nisu bili u boljoj poziciji uprkos tome sto je u svetu ekonomska kriza

Marija

10.03.2024 11:17

Vucic zaista jeste prvi predsednik koji je dosao od 1941, sto nam govori koliko mu je stalo ne samo do velikih gradova poput Beograda, nego i do malih gradova i sela poput Pambukovice, sto je danas retka pojava