"VAŽNIJI MI JE BILO KOJI SELJAK IZ PAMBUKOVICE I TREBALO BI DA BUDE SVAKOME U OVOJ ZEMLJI": Aleksandar vučić je prvi predsednik koji ih je obišao posle rata!

Autor:

Vesti

09.03.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u svom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić spomenuo Pambukovicu, među meštanima ovog sela zavladalo je opšte oduševljenje, pa su tako odlučili da ga pozovu da ih poseti.

"VAŽNIJI MI JE BILO KOJI SELJAK IZ PAMBUKOVICE I TREBALO BI DA BUDE SVAKOME U OVOJ ZEMLJI": Aleksandar vučić je prvi predsednik koji ih je obišao posle rata!

Foto: printscreen/RTVPink

Kada je posle sednice SNS-a predsednik Srbije odgovorao na pitanje "Novosti" rekao je da je suština koga će da podrži naš narod.

"Jel mi važniji Juratović, ili bilo koji seljak iz Pambukovice? Važniji mi je bilo koji seljak iz Pambukovice i trebalo bi da bude svakome u ovoj zemlji".

Ova izjava predsednika izazvala je opšte oduševljenje kod meštana sela Pambukovica koji su što pre želeli da mu organizuju doček. Kako kažu, Vučić je prvi predsednik posle rata koji je bio i obišao njihovo selo. 

Osim što je ovo selo poznato kao rodno mesto naše fudbalske legende i sadašnjeg predsednika FSS Dragana Džajića, u Pambukovici se nalazio i Mrkšin manastir, jedna od najznačajnijih srpskih srednjovekovnih štamparija.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je Pambukovicu posetio 2015. godine kao premijer, kada ga je dočekao i Dragan Džajić, a Vučić je još tada obećao da će "država graditi i druge puteve i da će biti završeni auto-putevi na koje se čeka više od 40 godina", što predstavlja još jedan primer onoga da što je obećano to se i ispuni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Miša

09.03.2024 19:44

Tako se ponaša pravi,posvećeni predsednik.

Miloš

09.03.2024 19:45

Kad bi svi bili kao Vučića. On je redovno obilazi kako gradove tako i razno razna mesta.

Milos

09.03.2024 19:48

Vucic sve sto obeca to i ispuni.

Srbin

09.03.2024 20:01

Tako je Predsedniče! Svaka čast!