"ON JE PRVI PREDSEDNIK KOJI NAS JE OBIŠAO POSLE RATA" Vučić danas u Pambukovici: Oduševljeni meštani sa nestrpljenjem očekuju susret!

Autor:

Vesti

10.03.2024

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jel mi važniji Juratović, ili bilo koji seljak iz Pambukovice? Važniji mi je bilo koji seljak iz Pambukovice i trebalo bi da bude svakome u ovoj zemlji", rekao je Vucic nedavno.

"ON JE PRVI PREDSEDNIK KOJI NAS JE OBIŠAO POSLE RATA" Vučić danas u Pambukovici: Oduševljeni meštani sa nestrpljenjem očekuju susret!

Foto: ATAImages

Nakon što je u svom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić spomenuo Pambukovicu, među meštanima ovog sela zavladalo je opšte oduševljenje, pa su tako odlučili da ga pozovu da ih poseti.

Kada je posle sednice SNS-a predsednik Srbije odgovorao na pitanje novinara rekao je da je suština koga će da podrži naš narod.

"Jel mi važniji Juratović, ili bilo koji seljak iz Pambukovice? Važniji mi je bilo koji seljak iz Pambukovice i trebalo bi da bude svakome u ovoj zemlji".

 

„Platićemo dobro, uzmite više ljudi“

Ova izjava predsednika izazvala je opšte oduševljenje kod meštana sela Pambukovica koji su što pre želeli da mu organizuju doček. Kako kažu, Vučić je prvi predsednik posle rata koji je bio i obišao njihovo selo. 

Kako je najavljeno, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće selo Pambukovica, gde će razgovarati sa meštanima, u nedelju, u 11.00 časova, a susretu će prisustvovati i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Osim što je ovo selo poznato kao rodno mesto naše fudbalske legende i sadašnjeg predsednika FSS Dragana Džajića, u Pambukovici se nalazio i Mrkšin manastir, jedna od najznačajnijih srpskih srednjovekovnih štamparija.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je Pambukovicu posetio 2015. godine kao premijer, kada ga je dočekao i Dragan Džajić, a Vučić je još tada obećao da će "država graditi i druge puteve i da će biti završeni auto-putevi na koje se čeka više od 40 godina", što predstavlja još jedan primer onoga da što je obećano to se i ispuni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (29)

Loading
Nataša

10.03.2024 06:33

srbija nece stati vec ce nastaviti da ide napred zajedno sa aleksandrom vucicem

Nataša

10.03.2024 06:35

samo zajednickim snagama ujedinjeni sa aleksandrom vucicem mozemo pobediti svaku prepreku koja naidje jer zajedno smo najjaci

Nataša

10.03.2024 06:36

srbija ce naataviti da podrzava prave vrednoati aleksandra vucica i njegovu politiku koja se pokazala kao najbolja za srbiju i njen narod

Nataša

10.03.2024 06:37

srbija je velika porodica sa velikim covekom na celu te porodice aleksandrom vucicem