O RAZGOVORU SA KVINTOM I UKIDANJU DINARA NA KIM! Vučić se danas obraća javnosti - pre toga prima akreditivna pisma ambasadora i sastaje se sa predsedmikom Nipon fondacije!

Autor:

Vesti

02.02.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će Vučić upoznati građane o najvažnijim detaljima razgovora sa predstavnicima Kvinte.

O RAZGOVORU SA KVINTOM I UKIDANJU DINARA NA KIM! Vučić se danas obraća javnosti - pre toga prima akreditivna pisma ambasadora i sastaje se sa predsedmikom Nipon fondacije!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti u 13 časova, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Očekuje se da će Vučić upoznati građane o najvažnijim detaljima razgovora sa predstavnicima Kvinte i EU povodom odluke vlasti u Prištini da aktivira uredbu o ukidanju dinara na Kosovu i Metohiji.

Vučić je primio juče i ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i tom prilikom ga je obavestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine.

Sastanak sa predsednika japanske Nipon fondacije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas predsednika japanske Nipon fondacije Joheija Sasakavu.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, sastanak je zakazan za 12.15 časova u Palati Srbija.

Prima akreditivna pisma 7 ambasadora

Takođe, predsednik  Vučić primiće danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora sedam zemalja, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
Vučić će ambasadore primiti u Palati Srbija u 10 sati.

Akreditivna pisma predaće ambasadori Albanije Bardul Canaj, Belorusije Sergej Malinovski, Severne Makedonije Nikola Tupančeski, Španije Huan Hose Sans Aparisio, Slovačke Mihal Pavuk, Sirijske Arapske Republike Muhamed Hadž Ibrahim i Portugalije Žoze Rui Baptišta Boržeš Veleš Karoso.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Milan

02.02.2024 06:22

Podrška za našeg predsednika biće još puno briga

Ana

02.02.2024 06:43

Vučić će dati odgovor na sva pitanja koja interesuju narod.

Ana

02.02.2024 06:54

Predsednik Vučić je uvek posvećen informisanju građana o najvažnijim detaljima razgovora sa predstavnicima Kvinte i EU. Bravo za transparentnost!

Aleksandra

02.02.2024 06:54

Važno je da predsednik Vučić ima podršku Ruske Federacije u suočavanju sa unilateralnim potezima Prištine. Nastavite tako!