PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA MARICOM MIHAJLOVIĆ!

Autor:

Vesti

25.01.2024

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak će se održati u 12.30 časova

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA MARICOM MIHAJLOVIĆ!

Foto: Pink, PRivatna arhiva

Vučoć sa Maricom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sastanak će se održati u 12.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu. 

Mihajlović je nedavno izašla u javnost da je od ginekologa za akušersko pretrpela nasilje tokom porođaja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, posle koga je beba preminula. 

Vučić je u sredu rekao da je tužan zbog onoga što se dogodilo Marici Mihajlović u porodilištu u Sremskoj Mitrovici, ali da je srećan što je sa tim izašla u javnost, čime je spasila mnogo druge dece, jer će akušeri morati da budu obazriviji.

U petak obilazim porodilište koje završavamo. Bez pritiska i teškog rada nema ni rezultata. I tako ćemo da nastavimo. Do skora najružniji deo grada sada će biti jedno od najlepših, i mesto za okupljanje mladih i inovativnih ljudi - najavio je i dodao da mu je veoma žao zbog onoga što je mlada majka Marica morala da preživi.

Ovde razgovaramo o budućnosti naše zemlje. Kada neko kaže da će da organizuje demonstracije jer se neki akušer ponašao loše, zbog toga da organizujete? Pa onda možete zbog svega, što onda ne organizujete zbog požara. Koliko sam nesrećan i tužan što se to dogodilo jednom detetu, majci, srećan sam što je to izašlo u javnost. Sutra ću da je primim u predsedništvo, da razgovaram sa njom i da joj se zahvalim na tome jer je spasila neku drugu decu, jer će drugi morati da budu pažljiviji i obazriviji - rekao je predsednik Vučić.
 

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Es

25.01.2024 06:29

Saosecanje i pomoc sa svakim gradjaninom je deo Vuciceve licnosti

Danka

25.01.2024 06:36

Прави пример искрене подршке.

Ana

25.01.2024 06:58

Predsednik će dati podršku menicu koliko je moguće, ali gubitak je nenadoknadiv.

Ana

25.01.2024 07:02

Žena je neutešna,verujem da će njen slučaj biti jedini i da se ovako nešto neće ponoviti.