Vladimir Gajić se kandiduje za predsednika Narodne stranke!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

26.12.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač i lider Narodne stranke Vuk Jeremić otišao je sa te pozicije nakon što je stranka na izborima održanim 17. decembra sa osvojenih 0, 88 procenata ostala ispod cenzusa.

Vladimir Gajić se kandiduje za predsednika Narodne stranke!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Vladimir Gajić, advokat i doskorašnji potpredsednik Narodne stranke koji je nakon izbornog debakla podneo ostavku na tu poziciju, kandidovaće se za predsednika stranke, saznaju beogradski mediji.

Osnivač i lider Narodne stranke Vuk Jeremić otišao je sa te pozicije nakon što je stranka na izborima održanim 17. decembra sa osvojenih 0, 88 procenata ostala ispod cenzusa.

Gajić za Blic kaže da je vrh stranke podneo ostavke iz solidarnosti sa Jeremićem, ali da to ne znači da će on skroz zatvoriti vrata politici. Šta više, otkriva da ima ambiciozne planove.

- Na ostavke smo se odlučili zbog solidarnosti prema Vuku Jeremića, kao predsedniku i osnivaču stranke, ali smo svi ostali članove stranke. Predsedništvo u tehničkom mandatu sada treba da organizuje nove stranačke izbore. Ja ću se kandidovati za predsednika stranke. O tome se razgovara u stranci, a da li će se još neko kandidovati, ostaje da se vidi - kaže za Blic Gajić.

Sem Jeremića i Gajića, ostavke je podneo kompletno rukovodstvo, svi članovi Predsedništva među kojima i potpredsednica Sanda Rašković Ivić i generalni sekretar stranke Stefan Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Vlada

26.12.2023 19:01

Vladimir Gajić vodi Narodnu stranku direktno u propast.

Vlada

26.12.2023 19:02

Šta je Gajić umsilioms je neki bitan lik na političkoj sceni Srbije.

Vlada

26.12.2023 19:04

Svi opozicioni lideri imaju po stranku , pa ovo je prava smejurija šta opozicija radi .

Vlada

26.12.2023 19:05

Sa Gajićem na čelu , narodna stranka nestaje sa političke scene Srbije.