"GDE GOD DA SE KRIJU NEĆE SE SAKRITI! NAPADAJU IZBORNU VOLJU GRAĐANA!" Vučić: Gađali su ih kockama kojima bukvalno možete da ubijete čoveka!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

24.12.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeno je više od 35 siledžija i nastavlja se akcija.

"GDE GOD DA SE KRIJU NEĆE SE SAKRITI! NAPADAJU IZBORNU VOLJU GRAĐANA!" Vučić: Gađali su ih kockama kojima bukvalno možete da ubijete čoveka!

Foto: Pink

Uhapšeno je 30 osoba koji su izazivali nerede ispred gradske skupštine na protestima u Beogradu večeras. Oko 30 policajaca koje je obezbeđivalo skupštinsku gradu je povređeno. Kako je izjavila premijerka Srbije, jedan je teško povređen.

MUP je ranije večeras u saradnji s Višim tužilaštvom krenuo u akciju hapšenja svih koji su večeras ispred Skupštine grada Beograda izazivali nerede, nasilno pokušali da upadnu u Skupštinu, učestvovali u stvaranju haosa i kršili zakon.

- Zahvalio sam se pripadnicima svim pripadnicima policije koji su težak teret podneli večeras. Za ljude je važno da znaju da je ovo bilo pripremljeno. Za to imamo čvrste dokaze. Država će da reaguje i uveren sam da će tužilaštvo i nadležni državni organi da reaguju u skladu sa Ustavom i zakonom. Niko nema pravo da ruši našu kuću i da uništava imovinu ove zemlje, a još manje neko ima prava da nanoši teške povrede našim policajcima. Imamo dvojicu teško povređenih policajaca, a više lakše ili još neustupljenog stepena povreda. Gađali su ih kockama kojima bukvalno možete da ubijete čoveka - rekao je Vučić.


Uhapšeno je više od 35 siledžija i nastavlja se akcija.

- Gde god se skrivali, neće moći da se sakriju. Državu Srbiju da uništite, zbog političkih hirova, nećete moći. Kao što nećete moći da uništite demokratiju i izbornu volju građana - dodaje predsednik.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Nina

24.12.2023 23:37

Brz oporavak povređenim članovima žardamerije.

Maja

24.12.2023 23:38

Tužilaštvo i nadležni državni organi moraju da reaguju u skladu sa Ustavom i zakonom. Niko neće moći da se izvuče za ovakve nasilne radnje da državu.

Beba

24.12.2023 23:39

Sve izgrednike treba procesuirati I najostrije kazniti.

Sara

24.12.2023 23:40

Nazalost, mislim da je njima i bio cilj da nekoga veceras ozbiljnije povrede.