VLADIMIR RADOMIROVIĆ O POKUŠAJU NASILNOG ZAUZIMANJA INSTITUCIJA Organizatori moraju da snose odgovornost

Autor:

Vesti

25.12.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija pod vođstvom Dragana Đilasa ne radi u interesu države, nanosi štetu Srbiji, svim građanima, i onima koji su za njih glasali, kaže urednik Pištaljke

VLADIMIR RADOMIROVIĆ O POKUŠAJU NASILNOG ZAUZIMANJA INSTITUCIJA Organizatori moraju da snose odgovornost

Foto: Tanjug/D. GOLL

Vladimir Radomirović, urednik antikorupcijskog portala i servisa za uzbunjivače Pištaljka, kaže da bi organizatori sinošnjeg incidenata ispred Skupštine Beograda iz opozicione liste "Srbija protiv nasilja" i pokušaja nasilnog zauzimanja institucija, kada je povređeno čak osam policajaca, morali da snose odgovornost. Radomirović, u razgovoru za Republiku, ocenjuje da opozicija pod vođstvom lidera SSP Dragana Đilasa ne da ne radi u interesu države, već nanosi štetu Srbiji i svim građanima, pa i onima koji su za njih glasali. 

- Pre više od 20 godina učestvovao sam na svim protestima zbog izborne krađe. I zaista ne vidim  smisao onoga što je opozicija pokušala sinoć. Svi koji su sinoć ono organizovali morali bi da snose političku odgovornost. Opozicija nijedan ozbiljan dokaz nikad nije dostavila o navodnoj izbornoj krađi. Osim što su načinili veliku štetu - priča Radomirović.  

On navodi na na portalu Pištaljka, uz svaki tekst objave i dokument kako bi javnost imala i dokaz na uvid. Otuda ne razume opoziciju - imali su kontrolore, nisu utvrdili nijednu nepravilnost, niti dali na uvid dokaz o tome, ali sad naknadno organizuju naislne proteste i prave nerede. 

- Sećamo se 90-ih opozicija je uočavala nepravilnosti i za to dostavljala jasne dokaze. Opozicija pod vođstvom Dragana Đilasa ne radi u interesu države, nanosi štetu Srbiji, svim građanima, i onima koji su za njih glasali - zaključuje Radomirović. 

Inače, akcija policije trajala je cele noći posle incidenata ispred Skupštine Beograda i do sada je procesuirano 38 osoba, koji se sumnjiče za izvršenje krivičnog dela pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja. Iz policije su poručili da će se nastaviti sa prikupljanjem dokaza i procesuiranjem lica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

25.12.2023 10:58

Svi oni koji narušavaju svesno mir svih nas moraju odgovarati za svoja dela i netrebaju da se kriju već odgovorno da stoje iza svojih dela.