KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO ŽENA PROF. NESTOROVIĆA U JAVNOSTI NIKADA NIJE SA NJIM! Lider liste "Mi, glas iz naroda" je nedavno ovako GOVORIO O SUPRUZI: Više nije mogla da...

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Nestorović svoj privatan život krije daleko od očiju javnosti, međutim, jednom je ipak govorio o supruzi, i razlogu njenog nepojavljivanja u medijima.

KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO ŽENA PROF. NESTOROVIĆA U JAVNOSTI NIKADA NIJE SA NJIM! Lider liste "Mi, glas iz naroda" je nedavno ovako GOVORIO O SUPRUZI: Više nije mogla da...

Foto: Shutterstock, ATA Images

Poznat po svojim kontroverznim političko-istorijskim stavovima, profdr Branimir Nestorović ipak je dobio podršku birača, uprkos svemu. Iako je transparentan u mnogim aspektima svog života, jedan deo njegovog privatnog života ostaje obavijen velom tajne.

Porodični život

Iako je javnosti poznato da je veoma vezan za svoj Obrenovac, malo toga se zna o privatnom životu dr Nestorovića. On je skoro tri decenije u braku sa svojom suprugom, sa kojom ima ćerku i sina. Iako su dugo u braku, gospođa Nestorović izbegava medijska pojavljivanja zajedno sa suprugom. Dr Nestorović je jednom prilikom izjavio da njegova supruga više ne želi da se pojavljuje u javnosti sa njim zbog prevelike pažnje koju privlači, uključujući zaustavljanje i selfije sa ljudima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Porodične brige

Iako retko govori o svojoj porodici, dr Nestorović se jednom prilikom pohvalio da njegova kćerka Mina studira istoriju umetnosti i psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Takođe je otkrio da je kćerka bila veoma zabrinuta za njega nakon što je postao poznat tokom pandemije virusa korona, te da ju je umirio tako što su zajedno izašli među narod.

Porodični izazovi

Dr Nestorović je takođe otkrio da mu je sinu, Urošu, utvrđen autizam, što predstavlja jedan od izazova sa kojima se porodica suočava. Iako ova informacija nije često istaknuta u javnosti, ona dodatno osvetljava privatni život ovog kontroverznog lekara.

Uz sve kontroverze i pažnju javnosti koju privlači svojim izjavama, dr Nestorović ipak čuva deo svog privatnog života daleko od medijske svetlosti.

Branimir Nestorović je Gimnaziju, prirodno-matematički smer, završio u Obrenovcu, a zatim Medicinski fakultet u Beogradu. Na Dečjoj klinici specijalizovao je pedijatriju i pulmologiju. Doktorat iz oblasti alergologije na temu “Polenska alergija u dece” odbranio je 1985. godine, redovan je profesor na katedri za pedijatriju i načelnik Odeljenja pulmologije i alergologije u Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading