PONOVNI IZBORI NA DVA BIRAČKA MESTA: Voždovac i Novi Beograd opet glasaju

Autor:

Vesti

24.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovno glasanje biće održano u subotu, 30. decembra.

PONOVNI IZBORI NA DVA BIRAČKA MESTA: Voždovac i Novi Beograd opet glasaju

Foto: Shutterstock

Izbori 2023

Ponovno glasanje biće održano u subotu, 30. decembra

Gradska izborna komisija je sinoć na sednici usvojila Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima broj 122 (OŠ ''Dragan Lukić''), broj 15 (DV „Pčelica” - hol) u Gradskoj opštini Novi Beograd i broj 73 (OŠ „Vuk Karadžić” - istureno odeljenje „Brđani”) u Gradskoj opštini Voždovac.

Ponovno glasanje biće održano u subotu, 30. decembra, od 7 do 20 časova, navodi se u odluci usvojenoj na 27. sednici GIK, saopšteno je iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Da podsetimo, sinoć je održana sednica gde je gradska izborna komisija razmatrala Rešenje o poništavanju glasanja na izborima za odbornike Skupštine opštine grada Beograda na biračkom mestu broj 73 u opštini Voždovac.

Kako je saopštio Sekretarijat za informisanje Grada Beograda, na sednici je usvojeno i Rešenje o poništavanju glasanja na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda na biračkom mestu broj 15 u opštini Novi Beograd.

Doneto je i Rešenje o konstatovanju da se rezultati glasanja na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda ne mogu utvrditi na biračkom mestu broj 122 u opštini Novi Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading