CEO STUDIO SE ORIO OD SMEHA! PREDSEDNIK NASMEJAO SVE KOJI SU GLEDALI OVU EMISIJU: Amidžić pokušao da ga zbuni, ali Vučić se nije dao - svaku brojku zna "kao iz topa"!

Autor:

Vesti

13.12.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobno pitanje za "lažnog" predsednika bilo je upravo koliko je izgrađeno kilometara autoputeva. Tu se potkrala njegova greška, gde je predsednik Srbije brže bolje priskočio u pomoć.

CEO STUDIO SE ORIO OD SMEHA! PREDSEDNIK NASMEJAO SVE KOJI SU GLEDALI OVU EMISIJU: Amidžić pokušao da ga zbuni, ali Vučić se nije dao - svaku brojku zna "kao iz topa"!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je bio gost u zabavnoj emisiji Amidži šou kod Ognjena Amidžića na TV Pink.

Ognjen Amidžić u intrigantnoj emisiji na Pinku ugostio je predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog dvojnika Dalibora Golubovića.

Cilj emisije bio je da na humoristički način utvrde ko je pravi, a ko "lažni" Vučić, te su voditelji postavljali niz pitanja koja obuhvataju kako privatni život, tako i profesionalnu i političku karijeru predsednika.

Kobno pitanje za "lažnog" predsednika bilo je upravo koliko je izgrađeno kilometara autoputeva. Tu se potkrala njegova greška, gde je predsednik Srbije brže bolje priskočio u pomoć i dopunio njegov odgovor, pa se još i našalio: "Znao sam da ovo neće znati..."

- Ja ću da ga ispravim, jer ne zna, znao sam da ne zna! Samo u autoputevima i brzim saobraćajnicama 465, sa ovih dodatnih 10,7... To je samo u autoputevima i brzim saobraćajnicama, a zamislite tek koliko je u regionalnim putevima, lokalnim putevima... Hiljade kilometara - objasnio je on, nakon čega je svima, kojima do tada nije, postalo jasno ko je ko.

Jedan od nezaboravnih momenata emisije bio je kada je voditelj Ognjen Amidžić pitao goste da li imaju sendvič kod sebe. Dok je Dalibor Golubović rekao da ga je pojeo, pravi Vučić je izvadio sendvič iz džepa uz osmeh, što je izazvalo veliku zabavu među prisutnima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Bogdan

13.12.2023 10:40

Samo jedan može biti Vučić. Zato na izbore I zaokružimo broj 1!

Iva

13.12.2023 10:46

Emisija je bila veoma zabavna jer se Vučić predstavio u opuštenoj varijanti i oduševio je gradjane.

Maja

13.12.2023 11:01

Takav je nas predsednik, sve zna i voli Srbiju.

Nena

13.12.2023 11:02

Jos jedan dokaz da predsednik moze biti obican gradjanin koji moze da nasmeje i te kako narod.