FUNKCIONER LUTOVČEVE DEMOKRATSKE STRANKE SAOPŠTIO: Miroslav Aleksić je lažov! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.11.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miki Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije, uputio bivšem predsedniku i lideru Socijaldemoktarske stranke dopis u kome navodi da za njih nema mesta u koaliciji " Srbija protiv nasilja", u celu priču umešao se i DS.

FUNKCIONER LUTOVČEVE DEMOKRATSKE STRANKE SAOPŠTIO: Miroslav Aleksić je lažov! (FOTO)

Foto: Tanjug/S.Radovanović, Printscreen YT/Nova S, Printscreen/https://www.youtube.com/@kanal9tvns-tvk9ns

Tadić je na mreži X objavio i da će obelodaniti sve detalje pregovora sa Mikijem Aleksićem nakon što je dobio i zvanično da je "zakasnio" i da je koalicija "Srbija protiv nasilja" već dogovorena.

- Narodni pokret Srbije iskreno ceni Vašu spremnost da ostavimo sve sukobe i sujetu po strani, kao i posvećenost borbi protiv nasilja za budućnost Srbije.

Međutim, sa žaljenjem konstatujemo da je Vaš zvanični dopis (primljen u 17.55 časova) stigao prekasno. Naime, sporazum koalicije "Srbija protiv nasilja " je u potpunosti dogovoren, a lista sa kandidatima za narodne poslanike zaključena.

Ipak, u dobroj veri nadamo se da ovo ni u kom slučaju neće zamagliti svest o generacijskoj odgovornosti koju imamo i da ćemo ostati posvećeni cilju - borbi za Srbiju bez nasilja i promeni ove vlasti - piše u dopisu Narodnog pokreta Srbije koji potpisuje predsednik Miroslav Aleksić.

Međutim, na isti je reagovao i funkcioner Demokratske stranke Goran Radojev.

Neistina. Lista sa kandidatima nije zaključena. DS tek večeras ima sednicu predsedništva na kojoj treba da donese odluku o učešću na listi "Srbija protiv nasilja" i kandidatima DS-a za poslanike - napisao je Radojev.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading