SINIŠA MALI ODBRUSIO OPOZICIJI NA SRAMNE UVREDE NA RAČUN PREDSEDNIKA VUČIĆA: Borite se protiv ''nasilja'', a šaljete JEZIVE poruke! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mali se oglasio na društvenoj mreži i poslao jasnu poruku svima koji se protiv ''nasilja'' bore istim tim nasiljem!

SINIŠA MALI ODBRUSIO OPOZICIJI NA SRAMNE UVREDE NA RAČUN PREDSEDNIKA VUČIĆA: Borite se protiv ''nasilja'', a šaljete JEZIVE poruke! (FOTO)

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Aleksandar Vučić održao je danas sednicu najužeg rukovodstva SNS i svojim saradnicima poručio: Spreman sam da poginem, bolje i to, nego da ološu prepustim Srbiju!

Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara, spreman sam i da poginem, uopšte se ne plašim! Evo, čekam te kukavice da dođu da me ubiju, ali nikada im neću prepustiti vlast bez izbora! - rekao je Vučić.

Ministar finansija, Siniša Mali, oglasio se na društvenoj mreži Instagram:

Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću @buducnostsrbijeav, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno. Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im - za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku! - napisao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (47)

Loading
Marija

04.06.2023 18:09

Opozicija je preterala svaku meru, održavanjem protesta Protiv nasilja, a prave onakve scene kakve prave je dotaklo dno dna. Sramota treba da vas bude!

Vule

04.06.2023 18:10

Bori se opozicija protiv nasilja tako što poziva na ubistvo predsednika.

Lazar

04.06.2023 18:11

Opozicija je ovim protestom pokazala svoju kontradiktornost,bori se protiv nasilja,a zapravo sprovodi isto,što je za svaku osudu.

Milovan

04.06.2023 18:13

Opozicija nas je obrukala,i uvredila! Pored toga što je to strašno i nenormalno,pretiti predsedniku vešanjem,to je slika koja ide u svet i predstavlja Srbiju,a nije Srbija. Uvredili su Srbiju domaćina i poštenih ljudi.