OBESILI LUTKU SA LIKOM PREDSEDNIKA VUČIĆA, A BORE SE PROTIV ''NASILJA''! Novosadski naprednjaci reagovali na JEZIV prizor sa protesta

Autor:

Vesti

03.06.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijednom normalnom čoveku na svetu nije normalno da vidi poziv na nasilje prema bilo kome, pa još kad je to na skupu koji je “protiv nasilja”.

OBESILI LUTKU SA LIKOM PREDSEDNIKA VUČIĆA, A BORE SE PROTIV ''NASILJA''! Novosadski naprednjaci reagovali na JEZIV prizor sa protesta

Foto: Republika.rs

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu reagovao je nakon što je poslat skandalozan prizor sa protesta “Protiv nasilja”, u Beogradu, na kojem je prikazan obešen predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Saopštenje prenosimo u celosti: 

- Odvratni i bolesni prizor obešenog predsednika Republike Srbije danas je bio glavna slika na protestu “Protiv nasilja”, samo mesec dana posle strašnih zločina koji su potresli naše društvo. Nijednom normalnom čoveku na svetu nije normalno da vidi poziv na nasilje prema bilo kome, pa još kad je to na skupu koji je “protiv nasilja”. Svaki bi se narod postideo ove scene iz našeg Beograda, jedine metropole u ovom delu Evrope. Nemojte misliti da se ovome naši neprijatelji raduju jer nas vole, jer nam žele dobro… Ljudi dragi, ovakve sumanute i nakaradne transparente ne nose rodoljubi, ovo nisu patriote, ovo su pojedinci koji mrze sve svoje, koji veličaju nasilje i smrt, kojima ne znači ništa život. Ovoga bi se stideo svako ko ima kritičku misao i nema strah da istini pogleda u oči. Ovoga bi se u svojoj zemlji stideo svako ko vam tapše na ovakve bolesne pozive na linč u vašoj zemlji - stoji u saopštenju za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (131)

Loading
Mladen

03.06.2023 21:16

Uzas.. i oni se navodno bore protiv nasilja??

Sanja

03.06.2023 21:17

Prete vešanjem Vučiću a tobož se bore protiv nasilja. Kakvo je to licemerje.

Mladen

03.06.2023 21:17

Bore se protiv nasilja a rade ovakve stvari, sami sebe demantuju..

Mladen

03.06.2023 21:18

Koliko bolestan moras biti da uradis nesto ovako..