PLANIRATE DA PRESUĐUJETE KAO OZNA NEKADA: Đukanović se oglasio povodom obešene lutke Vučića na protestu

Autor:

Vesti

03.06.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni prizori na današnjem protestu.

PLANIRATE DA PRESUĐUJETE KAO OZNA NEKADA: Đukanović se oglasio povodom obešene lutke Vučića na protestu

Foto: Republika.rs

Član Srpske napredne stranke advokat Vladimir Đukanović oglasio se na Tviteru povodom prizora sa današnjeg opozicionog protesta u Beogradu.

Naime, kao što smo već objavili, jedan od demonstranata je nosio obešenu lutku predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Fotografije te užasavajuće scene cirkulisale su po društvenim mrežama, a komentar Đukanovića na njih je bio kratak i jasan.

Aha, znači planirate da uvedete vešanje kao kaznu, pa da presuđujete kao OZNA nekada, po nahođenju - poručio je advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ela

03.06.2023 22:33

Oni planiraju,a sudbina se smeje.Nasilnici i monstrumi,koji pozivaju na ubistvo mogu samo iza resetaka da se nadju.Monstrumi koji pozivaju na ubijanje, a posebno predsednika jedne drzave treba dozivotno kazniti.

Tanja

03.06.2023 22:37

Gledacemo mi jos dugo Vucicevu glavu visoko uzdignutu sa ponosom. Ovoj bagri ne treba veca kazna od toga. Drzi se Vucicu, ne damo te.

Red

03.06.2023 23:01

Džaba vam sve,petog oktobra neće biti nikad više! Inače nije Beograd samo Srbija,živi narod i drugde a on podržava našeg predsednika.Srbija nikad više neće pogrešiti!